(19-05-2017, Saat: 17:01)SoloUsta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://belgelerlegercektarih.com/2012/11...elgelerle/
Gençler merak etmiştir. İspat edelim bari...
Kadir mısıroğlunu'da günahım kadar sevmem ıyyyyy....
bak cahil dinle, sana bilal'e anlatır gibi yazacağım ve alıntılayacağım. Eğer ATAMIN nutuk'unu okusaydın başımı ağrıtmazdın.
"Bu geniş yetkinin beni istanbul'dan sürmek ve uzaklaştırmak makssadıyla anadoluya gönderenler tarafından , bana nasıl verilmiş olduğu garibinize gidebilir. hemen ifade etmeliyim ki onlar bu yetkiyi bana bilerek ve anlayarak vermediler. ne pahasına olursa olsun , benim istanbuldan uzaşklaşmamı isteyenlerin buldukları gerekçe ; "samsun dolaylarındaki olayları yerin de görüp tedbir almak üzere samsuna gitmek"idi . Ben ,bu görevin yerine getirilmesinin , bir makam ve yetki sahibi olmaya bağlı bulunduğunu ileri sürdüm. Bunda hiçbir sakınca görmediler. o tarihte genelkurmayda bulunan ve benim maksadımı bir dereceye kadar sezmiş olan kimselerle görüştüm. bu duruma en uygun müfettişlik görevini buldular; yetki konusu ile ilgili emri bizzat kendim yazdırdım. hattâ harbiye nazırı Şakir paşa, bu talimatı okuduktan sonra , imzalamaya çekinmiş, anlaşılır anlaşılmaz bir şekilde mührü basmıştır."
şimdi senin gibi kafası olup içi boş olan birisiyle KUTLU BAYRAMIMI HARCAYAMAM HADİ İŞİNE.
(19-05-2017, Saat: 17:14)HULKY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 KITA? OSMANLI HİÇBİR ZAMAN BÜYÜK BRİTANYA GİBİ GÜÇLÜ BİR DEVLET OLAMADI. İLK ZAMANLARIN DA GÜÇLENMESİNİN TEK SEBEBİ TÜRKLERİN İYİ SİLAH KULLANMALARIYDI İŞİN İÇİNE BİLİM FEN GİRDİĞİNDE İSE TÜRKLER ARAP DİNİYLE İLGİLENDİKLERİ İÇİN HİÇBİR BAŞARILARI OLMADI VE YIKILDI.(19-05-2017, Saat: 15:25)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hadi oradan senin padişahın ingilizlere memleketi peşkeş çekerken Atatürk bu vatan için kurtuluş düşünüyordu. bana burada müslümanlık masalları yapma Türksen Türksün dinini ötede yaşayacaksın...
Aç oku nutuk'u bak bakalım ATAM o günler için ne yazmış. Senin padişahın harem de cariyelerin birinden birine atlarken bak bakalım neler olmuş. Atatürk'e laf etmeden önce ağzını yıka da konuş. Burada sizin dini bayramlarınız da kutlandı gelipte hiçbirin de bir laf etmedim. arap'ın bayramını kutladınız gelipte burada TÜRK'ÜN BAYRAMINA LAF EDEMEZSİNİZ. ATATÜRK OLMASA O CAHİL HALKIN BİR HALT YİYECEEĞİ YOKTU SENİN DİN ADAMLARIN İNGİLİZLERİ YALARKEN ATATÜRK GİBİ İSMET PAŞA GİBİ ADAMLAR KURTARDI BU DEVLETİ.
SANKİ YANINDAYMIŞ GİBİ YAZMIŞSIN :OSMANLI ARŞİVLERİNİ ÖĞRETMEDİLER HEP BU GÜNE KADAR İNKİLAP TARİHİ CUMHURİYET TARİHİ BİRDE SANKİ SIĞINTI GİBİ TARİH DERSİ ADI ALTINDA ÜÇ BEŞ PADİŞAH ULEN ÜÇ KITAYA HÜKMEDEN İNSANLAR O KADAR TAKTİK VATANPERLİK ÖRNEĞİ İNSANLAR VARKİ TARİH İÇİNDE NEDEN BİR TEK OSMANLI İDADİYESİNİN YETİŞTİRDİĞİ SÖZÜM KÖTÜ DEĞİL AMA BİR ATATÜRK BU KADAR İLAHLAŞTIRILIYOR ONU KAFAM ALMIYOR SAYGILARIMLA
AYRICA 3 KITA DEDİĞİN OSMANLI ASYA DA ÇİNİ YIKAMADI AVRUPANIN EN GÜÇLÜ KENTLERİNE DOKUNAMADI 2 3 ARAP DEVLETİNİ 2 3 AFRİKA DEVLETİNİ YIKAN EMPERYALİST OSMANLI DEVLETİ GÖZÜN DE ÇOK BÜYÜTMÜŞSÜN.
MY PRECIOUSSSS!