(19-05-2017, Saat: 16:39)SoloUsta Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-05-2017, Saat: 15:25)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hadi oradan senin padişahın ingilizlere memleketi peşkeş çekerken Atatürk bu vatan için kurtuluş düşünüyordu. bana burada müslümanlık masalları yapma Türksen Türksün dinini ötede yaşayacaksın...
Aç oku nutuk'u bak bakalım ATAM o günler için ne yazmış. Senin padişahın harem de cariyelerin birinden birine atlarken bak bakalım neler olmuş. Atatürk'e laf etmeden önce ağzını yıka da konuş. Burada sizin dini bayramlarınız da kutlandı gelipte hiçbirin de bir laf etmedim. arap'ın bayramını kutladınız gelipte burada TÜRK'ÜN BAYRAMINA LAF EDEMEZSİNİZ. ATATÜRK OLMASA O CAHİL HALKIN BİR HALT YİYECEEĞİ YOKTU SENİN DİN ADAMLARIN İNGİLİZLERİ YALARKEN ATATÜRK GİBİ İSMET PAŞA GİBİ ADAMLAR KURTARDI BU DEVLETİ.
2017-1998 =19Bu yaşta bu ağızdan, bu kafadan ancak bu kadar... Yediğine içtiğine dikkat et biraz oğlum yavrum. Dokunuyor belli ki! Biraz ilimden, bilgiden nasiplen, yazdılarım tarih kitaplarından alıntı. Havalara hopluyorsun ama düştüğün yer kubur yavrum. Dikkat et daha başka şeylerin üstüne düşme. Bir daha hoplayamayabilirsin...
Ahmağın cevabı susmaktır... diyorum Seni muhatap dahi alacak ne fikir de ne de yaşta görüyorum. Gördüğüm tek şey alabildiğine zavallılık... Vahh Vahhh yazzıık... :NOKTA (.)
cahil insan evladı kadir mısıroğlunun kitaplarıyla bana burada şekil yapma nutuk 1927 yılında yazılmış tarih kitabıdır al onu oku 1. ağızdan yazı...
ilk 20 sayfasını okuyacak aklın olsa burada ötmezdin hadi işine.
MY PRECIOUSSSS!