20-03-2017, Saat: 17:21
(20-03-2017, Saat: 05:13)Falamboyance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENI GÖRMEK GÜZEL CENGİZHAN SENIDE GUZEL PATAKLAMISTIK(20-03-2017, Saat: 00:58)VuralTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unutulmayan Şeyler Vardır Bazen Abilerim gibi unutulmayan şeyler vardır bazen sevgi gibi sadakat gibi HAYAT gibi Evet bende oyunu bırakan bir kardeşiniz dostunuzum Suan Okadar emek... dostluklar... Muhabbet... Herşey Geride kalmış gibi olsada öyle değil ışte Unutulmayan Şeyler Var (asin) Yani baki abi gerçekten abilik yapan nadir insan... Seni asla unutmayacağımı bil ve birgün oyuna 1 levellik hesap ile gelip Merhaba Abi Bir Vural Vardı hatırlarmısın Dedigimde unutmayacak kişilerden birisin biliyorum... Birçok şeyi beraber başarmaya çalıştık bu oyunda gerçekte görüşmek nasip olmadı ama birgün catkapı geleceğim bilsıra geldi (utame) Namı değer dayım Evet gerçekten Dayı gibi davrandın bana Çok güzel vakit geçirdik seninle beni koruyup kollamaya çalıştın Hatırlıyomusun dayı sana göz biriktirmeye çalışıyoduk sana demiştim dayı endergı alınca 2 3 tur biniyim diye şakalaşıyoduk
Yardımcı oldun bana elinden geldikçe... sırada (hc) Haydar can abim yüreği temiz abim benim mağarada hiç gıkın bile çıkmazdı okadar laf geçerdi konuşmalarda hep iyi oldun herkese karşı... sırada (d3scart3s) Senide çok seviyorum abim benim biz hep bir olmaya çalıştık biliyosun sen... VE OSMANLI HANLIĞI VE GERIDE KALAN DOSTLUKLAR ASLA HİÇ BİTMEYECEK AKLIMDAN BİRÇOK ŞEY NE SAVAŞLAR KAZANILDI NE TERLER DÖKÜLDÜ BENI VURAL'I MUAZZAM SAVAŞ YAPMAYA GIDIP HERKESI SINIR KÜPÜNE DÖNÜŞTÜREN KARDEŞINIZI UNUTMAYIN İLERDE SİZLER ZİRVEDE OLACAKSINIZ ŞUAN OLDUĞU GİBİ VE HEADHUNTERS VE BIRCOK HANLIK SIZLERIN ICINDEDE BIRCOK DOSTLUKLAR EDİNDİGIM KİSILER VARDI OSMANLI VE HEADHUNTERS HANLIĞININ BARIŞ SAVAŞINI ASLA UNUTMAM ÜSTÜMÜZE GORDTLAR ATILIRLIRKEN TÜM FEO YARDIMA KOŞMUŞTU DÜŞMANLAR ZATEN YOK OLDULAR... HERKES HAKKINI HELAL ETSİN BOL ONURLU ZAFERLER HERKESE...
VuralTR...
YIKAMA YAĞLAMA

Allah Var Gam Yok.