18-08-2020, Saat: 00:54
(22-07-2020, Saat: 01:43)KARAFATMA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar
ilk önce belirtmeliyim ki, Alman serverin de oynamış olsa idik haklısınız. Ama burada oynayan arkadaşların
aidiyetleri belli. Bizler biraz daha olaylara etik/duygusal bakan halklarız. Bu olayı bu şekilde çözmek yerine, bir limit koyulsa ve bu limitin üstüne çıkıldığında bu kural uygulansa daha başarılı olunacağı düşünüyorum.
Örneğin ben, han arkadaşıma bir görev için lazım olan 3/5 karışımı veriyorum.
Bizim hayat boyunca öğrendiğimiz bütün etik kuralları yıkıp para almadan vermek "yasak" demek ,bir anlamda "kişilik" tarzımızı yönlendirmek demek. (tabı yan çar açan vs vs olanları olayın dışında tutup tamamen "ıyı nıyet " sahıbı olanlar ıcın bu cumlelerim ) Ya da o çiçeği toplayan benım ,zaman harcayan benım .Bunu para almadan vermek benim ınısıyatıfımdedir. Ticari bakmak/bakmamak benım tercihimdir. Ama şu da var kı,bu olaylar da
sizin de haklı olmuş olduğunuz konu "olayın usulsuzluk yönleri " Buna bir çözüm bulunacak ıse benım önerim
Bir limit getirilir ."Örneğin 10 altın vb ustu foruma yazılacak" Bu yazılır . Ama arkadaşıma 300 guç atmışım kesimdeyken, yada 5 karışım vermişim vs kucuk olayların yazılması hem bence bilgi kirliliğine sebep olur / hem de bir kriteri kalmaz. Dediğim gibi bir limit konulur ıse daha doğru olacağı kanaatındeyim . Hani ticari işletmelerde 5000 tl ustunu bankadan gönderiyoruz 5000 tl ye kadar elden alabiliyoruz . Bunun gibi bir önlem.
Not: Bir de yaratıklar biraz daha estetik ve sevimli olabilir miÇok korkunç hele son solucanlar nedir
![]()
Keyifli oyunlar
Kesinlikle haklı bir düşünce