28-02-2017, Saat: 06:20
(26-02-2017, Saat: 23:22)Heatcliff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahimsa efektleri kaldırılalı 2 hafta oluyor dövüş alanlarıyla pek ilgili değilsin sanırım veya sadece eleştirmek için eleştiri yapıyorsun etkinlik süresinde bizimle olan oyuncularımızın elbette verdikleri paranın karşılığını almaları normaldir. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Gelecek yıl sizde temin edebilirsiniz.
Burda kastım ahimsa gibi bir duanın 3-4 leveller üzerinde bulunmasının saçma olmasıydı ve 2 hafta önce akıl edilen şeyi burda 'BELEDİYE ÇALIŞIYOR'gibi lanse etmenize gerek yok.
Ayrıca sadece ahimsa değil o an aklımda olmadığı için sadece onu yazmışım. Kırmızı İksirler, Gökler Hayır duası gibi güçlü buffların 3-4 levellerde kullanılmasını yanlış buluyorum en azından o formlarında. Gökler Hayır duası 3-4 leveller için olan formunu çıkarsanız Eyvallah bunun hakkında daha önce konu açmıştım uyarmo miğferi ve omuzluğunun 3-4 levellar için olan formunu çıkarın diye ve kimse takmadı. ne kadar süreli bile olsa Aşırı overpower bi nesneyi 3-4 levellerin hiç bir indirgeme olmaksızın kullanabilmesi