20-02-2017, Saat: 20:10
(20-02-2017, Saat: 19:51)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,''Fazlaca uzatmadan sonuç olarak bu effectlerin tarihlerini 7 güne ineceğini 10 gün önceden duyurusunu yapmış bulunmaktayız iadesini isteyen birkaç oyuncuya tomarlarını iade edip pırlantalarını verdik. Şimdi ise bu tomarlar silinen arkadaşlar 10 gün önce neredeydi diye soruyorum, duyuruları işine gelince okuyor işine gelmeyince okumuyorsunuz.''
Effect tomarları Alalayla, Kmarşa Ole, Ahimsa, Kara Ejderha ve Binek yemi olarak kullanılan Kartopu silinmesi hakkında gerekli incelemeler yapmış ve saatlerce yönetim olarak toplantılar gerçekleştirmiş bulunmaktayım ve sonuç olarak aldığımız karar aşağıda belirttim.
Fazlaca uzatmadan sonuç olarak bu effectlerin tarihlerini 7 güne ineceğini 10 gün önceden duyurusunu yapmış bulunmaktayız iadesini isteyen birkaç oyuncuya tomarlarını iade edip pırlantalarını verdik. Şimdi ise bu tomarlar silinen arkadaşlar 10 gün önce neredeydi diye soruyorum, duyuruları işine gelince okuyor işine gelmeyince okumuyorsunuz.
Neyse olan oldu silinen nesnelerin her birine pırlanta verip aldınız ve her biri için cebinizden para yatırdınız ve bu yüz den yönetim ekibindeki arkadaşlarımı sıkıştırarak bu silinen tomarların pırlantalarını geri vermesi yönünde ikna ettim ve çalışmalara yarından itibaren muhafız arkadaşlarla başlayacağız, ticket atan herkesin incelenip ne kadar tomarı silinmiş ise ona göre gözetimin altında pırlantası iadesini yapacağız. Kartopları içinde aynı şekilde birebir iadesini gerçekleştireceğiz.
Destekten silinen tomar ve varsa kartopu şeklinde ticket açmanız ve konu olarak Diğer i işaretlemeniz yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra bu işlemler bu hafta sonuna kadar yani 25.02.2017 tarihine kadar yapılıp son bulacaktır.Bu tarihten sonra açılan ticketlar dikkate alınmayacaktır.
Yıkıcı değil yapıcı oluyoruz. Keyifli oyunlar diliyorum.
Sağlıcakla Kalın Hoşça Kalın.
öncelikle bu yazına cevabını vermek istiyorum. herkez gibi çalışan insanlarız ve sürekli olarak yaptğınız haberleri takip etmiyorum şahsen tomarlar silinince neden silindi diye durumun peşine düşünce öğrendim bu yaptığınız açıklamayı. fakat yapılan açıklamaya yapacakk bişiyimiz yinede yoktu neden çünkü aldığımız tomarlar miktar olarak çok fazla 10 gün boyunca sürekli olarak kullansak bile bitiremeyiz yani. o yüzden yapacağımız bişiy yoktu sonuç olarak.
yapılması gereken en doğru şeyi yaptığınız için teşekkür ederim. para yani pırlanta üzerinden bu tarz etkinliklerde önceden gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra daha dikkatli bir şekilde bizlere sunulursa böyle bir sorunla tekrar kimse karşılaşmaz her 2 tarafında kafası ağrımamış olur şahsi görüşüm.