18-02-2017, Saat: 19:38
Hakaret kime olursa olsun kesinlikle karşıyım affedilemez bir hatadır ve onur kırıcı hakaret zaten kanunlarda bile olduğu gibi suçtur.Fakat ben o konularda hakaret değil aşırı tepki gördüm daha çok.Aşırı tepkileri önlemenin yolunu bana soracak olursanız konu kapatmak değildir.Konuya dahil olursunuz ve bir açıklama yaparsınız değerli arkadaşlarım lütfen herkes sakin olsun en kısa sürede size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız dersiniz.Tansiyonu bir anda düşürmüş olursunuz , bu kriz yönetimidir.Ama karşı taraf kızar siz kaparsanız yine onlar kızar yine siz kaparsanız bu sonsuz döngü içine girer ve ''köprüyü geçemeyen iki keçi'' örneğine döneriz ve bu zamanla oyuncu ve yönetici arasındaki uçurumu daha da arttırır giderek arttırır.Gerektiğinde siz yetkililer alttan alın ki oyuncular da zaten bu oyunun hatalarını alttan almaya hazır.Tek çare ortak çözüm yolu aramaktır zaten oyuncu ve yönetici omuz omuza yürümeyi başarabilirse istenilen hedefe kısa süre içinde ulaşılacaktır.Benim söyleyeceklerim bu kadar dinlediğiniz için teşekkürler efendim.