(03-04-2020, Saat: 12:50)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba öncelikle herkese iyi oyunlar uzun süredir kuyumculuk mesleği kasıyorum.Yeni oluşan ve önceden beri düzeltilmeyı bekleyen hataları destek üzerınde belirttikten sonra bir kezde forumda paylaşmak istedim.Öncelikle çok fazla sihirli taş üretiyorum ayda 100 taneden fazla imal edıyorum
--Önceden çiftleme oranı %20-%30 arasındaydı.Çiftleme oranı artması için Mor Meslek kitabı aldım(fazladan imal etme olasılıgu 1.4 katına çıkar) Aldıktan sonra kesın olarak eminim ki bir bug oluştu son 100 taşın bir tanesi bile çiftlemedı. Yanı pırlantayla alınan meslek kitabı uzerınde bug var.
--Bir ayrı konu Tias (miğfer reçeteleri) yaklasık 6 aydan fazla oldu gezgın olayıyla beraber tias reçeteleri oyuna geldi taşda imal edılıyor Fakat element kuresı ıle taşı aktıf hale getirmemız lazım ve elf mabedınde bununla ılgılı bug var ve tias taşları genel olarak nasıl aktıf hale getırılır bu konuda mentör - admın arkadaşlardan acıklamalı bir konu getırılmesını ısterim kendı adıma.
--3 level manevra kollugu mavi taşı(Mirt Kasırga) ımal ettikten sonra bankaya koyulmuyor-ıhale gözukmuyor alısverişle aktarmak zorundayız bu konudada bir düzeltme gerekıyor.
--Son olarak 9 level manevra omuzluk-kolluk bugu reçetelerınde 50 adet ruzgar çiçeği karısımı ıstıyor 180 tp 50 karısım taşın fıyatını ıkıye katlıyor ve bu yuzden tum oyuncular bu konudan genel olarka şikayet edıyor kemıkkran kolluğu ile manevra kollugu arasında 50a fark olması ilginç bir durum(ingiliz serverı yada dıger serverlerdede bu sekılde orjınal reçete fakat bırısının fıyatı 40a iken aynı ıtemın farklı setinin fıyatı 100a olması dikkat çekiyor)
Yukarıda belirttiğim hatalara çözüm odaklı yardımcı olabilecek varsa lütfen görüşlerınızı belirtin.
Diğer kuyumcu arkadaşlarda bu konuyla ilgili görüşlerini belirtirse sevinirim. İyi forumlar
Destekliyorum... 9 lvl manevra omuzluk ve kolluk taşı için istenen rüzgar çiceği karışımı gerçekten çok fazla. Bu düzenlenmelidir. Simyacı olmama rağmen bunu ifade ediyorum.