21-03-2020, Saat: 04:37
(19-03-2020, Saat: 23:33)Ananke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam Arkadaşlar,Hoş geldin abla
Ben Kimseye Küfür etmedim ve Zaten küfürü Asla Kabul Etmem. Ayrıca sizin sorununuz Size Küfür eden kişi ile. O Ne benim dostum nede Samimi Arkadaşım. Ben sizinle Savaşmamak için Oyunu Bıraktım Hatta Bunun Sebebi Ile Onlar Bana Darildilar. Geri dönünce görüyorum ki yapılan Tüm yanlış ve hataların Sebebi Ben Gösteriliyorum. Tüm Olaylar Benim üzerime yüklenmiş. Şuan Herhangi bir özür yazısı yazarsam Savaşta yanımızda değildin Şimdide Özür diliyorsun Derler. Ve bu bir gerçek ki taraf tutup Kimsenin yanında olmadım. Burada Olayların Sebebinin ben olduğumu düşünmüyorum. Ama Bu bir oyun sonuçta Her insan hata yapabilir Üzdüğüm Kırdığım Arkadaşlar var ise Kusura bakmasın. Ben buraya arkadaş ve dostlarım ile Güzel vakit geçirmeye Geldim. Oyun Sonuçta Eğlenmeye geliyoruz. Ve ben kimseye kendimi bir oyun için küçük düşürüp güldürmem. Evet itifakt hanlığına katıldım ve üyesi olduğum hanlığın kasasına kaynak koydum bunu kabul ediyorum ve evet kule alımında bana engel olana gülle takmışımdır buda oyunun bir parçası ben bu oyunu nerdeyse 13 senedir nerdeyse her severde oynadım ve kimsenin kalbini kırmadım allah göstermesin zaten yalnız şunu söylüyorum beni kötü gösteren sırtımdan vuranı Allah'a havale ediyorum. Özellikle Asinin Daveti üzerine Geldim. vaktinizi aldım varsa memnuniyetiniz söylemeniz yeter geldiğim gibi gider siz iyi oyunlar dilerim.
sevgi ve saygılarımla Ananke (hicran)