10-02-2017, Saat: 14:20
(10-02-2017, Saat: 11:11)The Special One Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dostum sen neyin kafasındasın senin bugune kadar ne başarın varki bize karşı sana kuyruk acımız olucak.. Asıl kuyruk acısı olan senin biz burda vural manisa ben biraz makara yaparken işi ciddiye bindiriyosun. Şimdi yine alt tabaka dicem ayarın bozulcak benımde sabrımı sınama istersen..(10-02-2017, Saat: 05:32)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Canlarım ya yazdıklarım nasılda yerine ulaşmış..
Tarzancım sizin son zamanlarınızın üstesinden biz başlarken geliyorduk o yüzden 0 sıkıntı. Ahmetinde sana selamı var
Specialcim yeraltı kastırmadık sana o yüzden 5 lw oldun biliyoruz tamam yabancı yok burda :lol:
Vural konu link atmaksa izleri silinmedi duruyor ama sen yinede infomda kaydettiğim mağaraya bakabilirsin. Olmadı biz 3 lw ken yendiklerimizede bakabilirsin..
Ama güzel zamanlardı yalan yok atraksiyon bitmezdi
Şimdi oyunda özelden 5 level neden oldun özlüyoruz mağaraları , arenaları çok şaşırttın bizi 5 olunca diyen adam gelmiş burada ahkam mı kesiyor? Neden özelde farklı burada farklı konuşuyorsun anlamıyorum.Hele hele durup durduk yere sataşmanı , kuyruk acılarını hiç anlamıyorum.Ki senin gibi 2. sınıf insana bu son cevap verişim bir daha da adam yerine koyup muhattap olmayacağım :Yeraltı kastırmadınız çünkü kırmızılarınız kırılınca arenaya uğramaya korktunuz evet. Korkup çekineceğim çapta oyuncular değilsiniz , bence rekabet bile yoktu ezip geçiyordum.Baktım çok sıkıcısınız , kolaysınız üst seviyelere yetişip biraz heyecan bulalım dedik. Her şeyi üste alınıp kendini bir şey sanmanın bir anlamı yok.Sen sadece ben 5 level olduğumda oradan atıp tutarsın. Hiçbir zaman bana rakip olamadınız olmayacaksınız da bu kadar basit
Biz halaa arenadayız dostum sadece etkinlikleri takip ediyoruz.
Allah aşkına bana kazandırdığın mağaraların linkini göndersene çok merak ettim asdggsa bugune kadar ne başarın vardıki rekabet yoktu diyorsun..
Doğrudur yenilince zevk alamayan insanlar olduğunu duymuştum keşke söyleseydinde sana ayrı zevkler yaşatmaya çalışsaydık..
Sende halaa cumartesi gününki mağara etkinliğinde kasamadığın onurların nasıl üzerine yük olduğunu görüyorum..
Ne kullanıyosun şuan gerçekten merak ettim muhabbet nasıl buralara geldi