(10-02-2017, Saat: 03:00)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-02-2017, Saat: 02:53)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bütün hikayeleri okudum tabikide herkes kendi hikayesi 1. olsun ister orası ayrı konu 1. hikaye benim nekadar üst sıralarda olsam da ankette bende bu şekilde olması taraftarı değilim. Oylamayı oyuncuların yapmasını da saçma buldum.
Bu etkinlikten olurda ödül alırsam bilinsin ki hiç zevk almadan ödül almış olucam.
Buyukbaba yada teşekkür ederim güzel yerlere değinmiş yorumunda..
arkadaş bana cevap vermiş , benim hikayem oylamaya katılmamış herkes biliyor 7 level açıldığından beri barbar balta aradığımı ben de bu sebebten klan arkadaşlarıma ve samimi arkadaşlarıma 5. hikayeyi oylatıyorum bu gayet normal bir şey ne magmarları desteklettiririm ne de klandan attığım adamı ayrıca kendisi de 40 kişilik bir klanda haliyle kendi adamlarını destekleyecekler adminler madem oylamayı bize yaptırıyorlar ve sat-al kanalından oy toplayabilirsiniz diyorlar bizim de bunu yapmamız yanlış değil, hatta sizin arkadaşlarınızın insan hesap açıp oy toplamasına bile bir şey denmedi sorun varsa en başında var oy toplamanın hiç bir yanı sorun değil benim gözümde.
yağız yine tribünlere oynayıp sallıyorsun birşeyler. Herkes bir yalan yanlış yapmıştır sen yapmamışsındır aaaynen. Aynen fake hesap açılıp oy toplanmıştır aynen, ne diyeyim. Şu oyunda 10 laf dalaşının 9unda sen varsın. Azıcık taş çek bu kadar düşman edinip nefret toplama derim. Reinada ölen insanlara ''gitmeselerdi'' diyen bana ''göt kafalı '' diyebilecek kadar saygısız bir insansın. Yaşının adabını bilmeyen insansın oturup burda sana laf anlatamam. Oyun olarak bakamıyorsun, fazla bağlanmışsın. Birşeyleri farketmen dileğiyle...Umalım ki Kinyn kazansında sana versin baltayı, sende git sana laf edenleri kes. Yeter ki sağda solda tartışmalarını görmeyelim kusucaz artık.
(10-02-2017, Saat: 02:53)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-02-2017, Saat: 02:35)BuyukBaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahmet Ali'ye eğer Mehmet'e oy verirsen sana ucuzdan item satarım demiş. Mehmet kazanınca baltayı ahmete verecekmiş çünkü. hanlıklar toplanmış ortak oy vereceklermiş. olay bundan ibaret. Çok '' YALAKASI '' olan. Kazanırmış. Ben günlerdir girmiyorum 2. hikayenin sahibiyim. Baktım 14 kişi oylamış. 4-5 tanesi hanlıktandır. geri kalanlar beğenmişlerdir. Gayet güzel ve gerçekten ''hikaye'' tarzında olduğuna inanıyorum. O beğenen oy versen 9-10 kişiye teşekkür ediyorum. Gerçekten oyun ile gerçeği ayırt edebilen insanlarmışsınız. Eğlenmeye oynuyormuşsunuz. Arkadaşa değilde başarıya oy veriyormuşsunuz.
OYUN İLE GERÇEĞİ AYIRABİLECEK ZEKAYA SAHİP OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM!
ŞU OYUNDA EĞLENELİM DİYE YAPILAN ETKİNLİKTE BİLE ÇİRKEFLİK YAPIYORSUNUZ YA YAZIKLAR OLSUN.
Siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz...
Yönetiminde hatası var. Günümüz siyaseti gibisiniz. Bu yaptığınız etkinlik insanları ayırır/böler.
bize eğleneceğimiz şeyler verin. Şu aç gözlülerin bile eğleneceği şeyler verin..
Günün stresini atıp vakit geçirmek için girdiğim şu oyunda böyle saçma hareketlerle karşılaşmak çok üzücü.
Gencecik adamlarsınız, yaşını almış yürümüş aile kurmuş insanlarsınız.
2 tane 010101 kodlaması için ne terbiyenizden ne karakterinizden ödün vermeyin.
Öfkemin esiri olmuş argoyu kaçırmışsam affola. İsterseniz çok değerli çok adil (!) yönetim! silin beni yarışmadan kapatın hesabı dert değil açarım bir hesap daha muhabbetime bakarım en kötü.
Ama siz, eşşeğin kulağına su kaçıranlar 2 dakika oturup düşünün. 2 dakika ''napıyoz la biz?'' diyin.
Sevgi ve selametle.
Ben bütün hikayeleri okudum tabikide herkes kendi hikayesi 1. olsun ister orası ayrı konu 1. hikaye benim nekadar üst sıralarda olsam da ankette bende bu şekilde olması taraftarı değilim. Oylamayı oyuncuların yapmasını da saçma buldum.
Bu etkinlikten olurda ödül alırsam bilinsin ki hiç zevk almadan ödül almış olucam.
Şöyle bir cevap aldığıma sevindim hocam. Teşekkür ederim dikkatle okuyup anlamaya çalıştığınız için. Diğer arkadaşlarda keşke okuyup benimde etkinliği saçma bulduğumu anlayabilseydiler.. ''Karşı karşıya oynamak dileğiyle ''
(10-02-2017, Saat: 03:01)FisteD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-02-2017, Saat: 02:53)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bütün hikayeleri okudum tabikide herkes kendi hikayesi 1. olsun ister orası ayrı konu 1. hikaye benim nekadar üst sıralarda olsam da ankette bende bu şekilde olması taraftarı değilim. Oylamayı oyuncuların yapmasını da saçma buldum.
Heh burda haklısınız oyunculara değilde hikaye yazanlar seçseydi 1.yi daha mantıklı olurdu veya başka bir şekilde ama oyunculara bırakılınca mantıklı olarak herkez arkadaşını destekler kimsede aksini söyleyemez.
Melihim şu hikayede ki 5 kişide reddetsin yarışmayı.
Bak bundan sonra böyle insanları terso bırakıcak etkinlikler yapılıyor mu...