10-02-2017, Saat: 02:57
(10-02-2017, Saat: 02:15)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne desem bilemedim ki 2 ay öncesinde mağaralara ilk başladığımızda mağaralarda çekişme vardı zoru başarma hırsı vardı şu aralar o hırsı pek bulamıyorum mağaralar çekişmeli geçmiyor gözümde..
Eskileri özledim sanırım keşke onları bukadar yenip 5 lw olmaya zorlamasaydık bazılarını..
Konuya gelirsek savaş savaş savaş ne zamana kadar savaş böyle ara sıra insan kendi iyiliği içinde bişeyler yapmak istiyor bunlardan biride kömür..
Sen 2 saatlik mağaranın sadece 15dk sı dövüş kalan zamanı kömür için harca ama sadece 1 adet çıksın :buee:
Lütfen bana boş yere tp zehri bastırtmayın elimde çok cana mevcut kendi halime bırakın bi köşede topliyim..
#Anarchy
Herşeyi iyi hoş demişsinde kardeş bi yeri dikkatsizliğinden yanlış demişsin galiba düzelteyim
Bu kadar yenip 5 lwl olmaya zorlamasaydık değil siz bizim son zamanlarımıza denk geldiniz
Hatırlarsın o çekişmeli zamanların sonucunda hep insanlar kazanırdı
Şimdi piyasada fazla adam kalmadı girenlerin hepsi yeni oyuncular çekişme olmaması doğal
Kılıcın keskin olsun Ahmete selamlar çekişmeli zamandan
Toprağı yurt yapan mezardır. Mezarımız olsun ki toprağımız Yurt, yurdumuz da vatan olsun !!

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)