10-02-2017, Saat: 02:35
Ahmet Ali'ye eğer Mehmet'e oy verirsen sana ucuzdan item satarım demiş. Mehmet kazanınca baltayı ahmete verecekmiş çünkü. hanlıklar toplanmış ortak oy vereceklermiş. olay bundan ibaret. Çok '' YALAKASI '' olan. Kazanırmış. Ben günlerdir girmiyorum 2. hikayenin sahibiyim. Baktım 14 kişi oylamış. 4-5 tanesi hanlıktandır. geri kalanlar beğenmişlerdir. Gayet güzel ve gerçekten ''hikaye'' tarzında olduğuna inanıyorum. O beğenen oy versen 9-10 kişiye teşekkür ediyorum. Gerçekten oyun ile gerçeği ayırt edebilen insanlarmışsınız. Eğlenmeye oynuyormuşsunuz. Arkadaşa değilde başarıya oy veriyormuşsunuz.
OYUN İLE GERÇEĞİ AYIRABİLECEK ZEKAYA SAHİP OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM!
ŞU OYUNDA EĞLENELİM DİYE YAPILAN ETKİNLİKTE BİLE ÇİRKEFLİK YAPIYORSUNUZ YA YAZIKLAR OLSUN.
Siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz...
Yönetiminde hatası var. Günümüz siyaseti gibisiniz. Bu yaptığınız etkinlik insanları ayırır/böler.
bize eğleneceğimiz şeyler verin. Şu aç gözlülerin bile eğleneceği şeyler verin..
Günün stresini atıp vakit geçirmek için girdiğim şu oyunda böyle saçma hareketlerle karşılaşmak çok üzücü.
Gencecik adamlarsınız, yaşını almış yürümüş aile kurmuş insanlarsınız.
2 tane 010101 kodlaması için ne terbiyenizden ne karakterinizden ödün vermeyin.
Öfkemin esiri olmuş argoyu kaçırmışsam affola. İsterseniz çok değerli çok adil (!) yönetim! silin beni yarışmadan kapatın hesabı dert değil açarım bir hesap daha muhabbetime bakarım en kötü.
Ama siz, eşşeğin kulağına su kaçıranlar 2 dakika oturup düşünün. 2 dakika ''napıyoz la biz?'' diyin.
Sevgi ve selametle.
OYUN İLE GERÇEĞİ AYIRABİLECEK ZEKAYA SAHİP OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM!
ŞU OYUNDA EĞLENELİM DİYE YAPILAN ETKİNLİKTE BİLE ÇİRKEFLİK YAPIYORSUNUZ YA YAZIKLAR OLSUN.
Siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz...
Yönetiminde hatası var. Günümüz siyaseti gibisiniz. Bu yaptığınız etkinlik insanları ayırır/böler.
bize eğleneceğimiz şeyler verin. Şu aç gözlülerin bile eğleneceği şeyler verin..
Günün stresini atıp vakit geçirmek için girdiğim şu oyunda böyle saçma hareketlerle karşılaşmak çok üzücü.
Gencecik adamlarsınız, yaşını almış yürümüş aile kurmuş insanlarsınız.
2 tane 010101 kodlaması için ne terbiyenizden ne karakterinizden ödün vermeyin.
Öfkemin esiri olmuş argoyu kaçırmışsam affola. İsterseniz çok değerli çok adil (!) yönetim! silin beni yarışmadan kapatın hesabı dert değil açarım bir hesap daha muhabbetime bakarım en kötü.
Ama siz, eşşeğin kulağına su kaçıranlar 2 dakika oturup düşünün. 2 dakika ''napıyoz la biz?'' diyin.
Sevgi ve selametle.