09-02-2017, Saat: 17:29
Etkinliğin pek sağlıkla bir etkinlik olmadığını düşünüyorum.Birinci olarak etkinlik başlamadan önce bende dahil olmak üzere bir çok kişi hesaplamalar ile toplanılacak kaynakların kaç saat'e tekabül ettiğini yazdı düşürülmesi yada toplama zamanının uzatılması gerektiğini bildirdi.Ancak bildiğinizi okumaya devam ettiniz.Uykusuzda kalacak olsam toplarım diye düşündüm.İşten çıkıp eve geçmem 00:40 olmuştur.İlk kaynağa tıkladım , toplama ekranı doldu ve neredeyse 2 bitki toplayacak kadar daha bekliyordum lag'dan dolayı.Altyapısal gereksinimleri tamamlamaya çalıştığını, iyileştirmeye çalıştırdığınızı biliyorum ancak server pek izin vermiyor gibi görünüyor buna.Ayrıca 1 admin bile forumda aktif değildi oyunda wolwerine vardı oda çıkış yaptı.
''DragonsWar Ejderhaların Savaşı "Beta Sürümü"yle oyuncuları tarafından kurulmuş kar amacı gütmeyen bir oyundur. Sunucu masraflarını oyuncuları tarafından ödenir (bağış yapılarak). Yasal olmayan bir faliyette bulunmaz. Bu sunucunun sahibi oyuncularıdır.'' Son cümlenize istinaden bizimde belirtmiş forumda yada desteğe yazmış olduğumuz düşünceler değerlendirilmiyor mu?
Kısacası bu etkinliğin oyuncu dostu bir etkinlik olduğunu düşünmüyorum.
''DragonsWar Ejderhaların Savaşı "Beta Sürümü"yle oyuncuları tarafından kurulmuş kar amacı gütmeyen bir oyundur. Sunucu masraflarını oyuncuları tarafından ödenir (bağış yapılarak). Yasal olmayan bir faliyette bulunmaz. Bu sunucunun sahibi oyuncularıdır.'' Son cümlenize istinaden bizimde belirtmiş forumda yada desteğe yazmış olduğumuz düşünceler değerlendirilmiyor mu?
Kısacası bu etkinliğin oyuncu dostu bir etkinlik olduğunu düşünmüyorum.
Yıl 1912
Memlekette Savaş Günleri
Baş Kaldırdı Boyun Eğmedi
Karşıyaka Gençleri
Memlekette Savaş Günleri
Baş Kaldırdı Boyun Eğmedi
Karşıyaka Gençleri