20-12-2019, Saat: 16:47
(Son Düzenleme: 20-12-2019, Saat: 16:51, Düzenleyen: Hit Machine.
Sebep: hata
)
(19-12-2019, Saat: 17:02)Vergil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle desteğe yazdım, Discorda da yazdım ama "Biz *** miyiz de etkinlikten faydalanamıyoruz?" dediğim için admin ya da muhafızlardan biri bana sohbetten banladıbirde işin şu yönünden bakalım 7 levelsin kodrag kesersen hem para kasarsın hemde tp az gelecektir değil mi? malikane tecrübe kulen 3. seviyeyse effeklerle 0 tp geldiği bile oluyor 3-4-5 leveller rahat kesiyor diye buraya laf etmişsin ancak 5 levelde zombi de 1-2 gümüş düşüyor diye bende forum açayım çok kar tanesi kasmak istiyorsan kaynak teslim edersen çıkın alırsın altınla yada pırlantayla 120 adet kestiğinde dahil 5levelde neredeyse %1 tp veriyor ancak bunları düşünmek yerine ayı alamıyorum 0 tp ile petini yükseltebiliyorsun öyle düşün önceki etkinlikte kesim yapmadan coin düşmüyordu eee ben tp almamak gerek diye isyan mı ettim hayır etkinlik adı üstünde katılmayabilirsin seni zorlamıyor bu görev değil sonuçta bir sonraki aşamaya geçmen için zorunlu kılan.Her etkinlik herkese hitap edecek diye bir kuraln yok 3-4-5 leveller onur kasmak yerine yeti kesiyorsa onların tercihi az tp gelmiyor kontrol edebilirsin ayrıca yem parası ve gelen para arasında uçurum olmadığının farkındasındır umarımEn sonunda buraya da yazmaya karar verdim ve eminim ki benim gibi daha bir çok kişi sitem edip bu yazacaklarımı dile getirmiştir.
Şu anki yeti eventinde her yetiden 3 Büyülü Kar Tanesi düşüyor ve bu gerçekten iyi bir sayı. Şu zamana kadar 700 800 kar tanesi kasan arkadaşlarımız var ama bunlar 4-5 level olan 4 level yetiyi rahat bir şekilde (Hatta 5 leveller naked yapıyor) kesebiliyorlar. 11-12 Leveller de zorlansalar da bir şekilde kesebiliyorlar ama biz 6-7-8-9-10 leveller, bir kazanç elde etmek için 7 level Savaşçı Yetiyi kesmemiz lazım, gelelim bu yaratığa...
6k canı var ve düz vuruşu 130-150 civarı. Ben 7 levelim ve bu yaratığı tek başıma hatta bineğimle birlikte kesmem <<İmkansız>>. Ayriyetten 5 tane 7-8 level, 5 luanımızla,Zehir tomarları+ yılan vurusları ile zar zor kesiyoruz hatta az daha kesemediğimiz de oluyordu. Ve kesmemiz rahat 10 dkyı buluyor ya da geçiyor. Oysa ki 4-5 level arkadaşlarımız 1-2 dakikada efektle sadece 2 dakikada rahatca kesiyorlar. Adam 600+ kar tanesi kasmış benim elde etmek için 150 altın vermek zorunda oldugum mavi peti+ 10 level binek madalyonunu vs rahatca alabilecek. Ben ise almak istediğim donmuş orak ve şapka için "Kasabilecek miyim acaba?" diye düşünüyorum. Çünkü 5 kişi oluyoruz yarım saatte 3 tane kesiyoruz ,birimiz sıkılıyor grup tümden bozuluyor.
Özet olarak 6-7-8-9-10 leveller rahat rahat yeti kesemiyor, büyülü kar taneleri kasamıyoruz. Biz de solo yeti kesmek istiyoruz cok zor bir şey değil bunu discordda da ticketta da dile getirdim hep ilgilenecegiz dendi ama geçiştirip duruyorsunuz. Zor bir şey olmamalı ya 7 level yada 11 level yetilerin statlarını ayarlamak. Gördüğüm en adaletsiz ve saçma yılbaşı eventi bu olabilir tebrik ediyorum sizi![]()
Ben buraya da sitem etmek ve belki de "Haklıdır belki ya değiştirsek mi?" diye kafanızda bir kurgu oluşması ihtimaliyle buraya bu kadar dil döküyorum. Umarım istediğimi başarırım da keyif alırım çünkü bu event gerçekten keyifsiz. Ha bu arada görevleriniz de buglu şu anda sadece hediye toplama görevi alınabiliyor diğer görevler mevcut yazmasına rağmen. Yani insaf be arkadaşım...
))

En sonunda buraya da yazmaya karar verdim ve eminim ki benim gibi daha bir çok kişi sitem edip bu yazacaklarımı dile getirmiştir.![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)