31-10-2019, Saat: 04:46
Biraz geç kalınmış bir yorum olacak ama şu konuya bir arkadaşın bile yorum atmaması sesini çıkartmaması beni benden aldı.Aynı durumdan dc de bir çok kez sesimi duyurmaya çalıştım.11-12 level arkadaşlar efektsiz max 1 iksirle 30saniyede 1kesim atıyorlar buda 400kesimi kabaca 200 dk de bitirmek demek ben en az 3-4 efektle 3cep basmadan 1dk geçmeden yaratığı kesemiyorum imkansız çünkü buda 2kat süre demek benden 2kat fazla kesen 11-12 level arkadaşlar ile 9-10 levellerin alacağı yüzük madalyon balta gibi şeylerin arasında sadece 3-5 altın fark vardı şaka gibi. Bizden düşük level olan arkadaşlara da değinecek olursak özellikle 6 seviye arkadaşlar da inanılmaz kolay kesim atarken 7levellerin canı çıkıyordu.
İşin özü kesimi kolay olan levellerin doğal olarak daha az masrafla daha hızlı yaratık kestiği ortadayken hangi düşünce ile düşük level eşyalar daha ucuz level yükseldikçe daha pahalı sistemi konuldu anlam veremedim. Hem maddi olarak masraf hem vakit olarak daha uzun zaman ayırma hem aynı sikke sayılarına ulaşamama her açıdan 9-10level arkadaşlar bu etkinlikte mağdur edilmiştir ve günlerce dcden bildirmemize rağmen düzenleme getirilmesini bırakın cevap dahi alamadık bu etkinliği yaratıkları test ederken sanırım admin kılıcıyla test ettiniz zira test edip yaratık dengelerinin sorunsuz olduğunu düşünüp onaylamanızın başka açıklaması olduğunu düşünmüyorum
İşin özü kesimi kolay olan levellerin doğal olarak daha az masrafla daha hızlı yaratık kestiği ortadayken hangi düşünce ile düşük level eşyalar daha ucuz level yükseldikçe daha pahalı sistemi konuldu anlam veremedim. Hem maddi olarak masraf hem vakit olarak daha uzun zaman ayırma hem aynı sikke sayılarına ulaşamama her açıdan 9-10level arkadaşlar bu etkinlikte mağdur edilmiştir ve günlerce dcden bildirmemize rağmen düzenleme getirilmesini bırakın cevap dahi alamadık bu etkinliği yaratıkları test ederken sanırım admin kılıcıyla test ettiniz zira test edip yaratık dengelerinin sorunsuz olduğunu düşünüp onaylamanızın başka açıklaması olduğunu düşünmüyorum