(06-02-2017, Saat: 17:15)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olay oldu arkadaş)
Özetle anlatıyorum..
Kim ne toplarsa toplasın ( NE TOPLARSA TOPLASIN) perşembe 1000, cuma 2000 cumartesi 3000 kaynak toplayan (sırasıyla) 20-30-50 pırlanta sertifikasının sahibi olacak... bu sertifikayı isteyen bozdurabilir..pırlanta olarak alışveriş yapabilir..( tavsiyem bozdurmamanız ) isteyen altına çevirebilir.. isteyen atabilir.. ne isterse yapabilir sınırlama yok.. Sayaç her gün sıfırlanacak.. yeni güne gelindiğinde herşey yeniden başlayacak.. yeni gün 00:00 da başlar 00:00 da biter.. Pazar Günü Etkinlikten sonra mağaza açılacak.. O mağazada alışveriş imkanı bulacaksınız.. mağazada ne oldugunu söylemem ama kıymetli şeyler olacak...
Etkinlik Perşembe günü başlayacak... bundan önce topladıklarınız ile Şehir meydanında bulunan mağazadan kıymık çıkarıcı iksir alabilirsiniz çok işe yarayacak...
Taşların sayısı çok olabilir.. indirime gidilmeyecek...
Gıllı Ali Arkadaşımın dediği şekilde de bi etkinlik düzenleyeceğim.. Sözüm olsun.. Meslek kasanlar Çok para kazanacak..
Alone.. Alwayss...
Etkinliği düzeltin yada kaldırın demiyorum. Çok fazla boş vakti olanlar vardır. Kimin işine geliyorsa katılsın evet. Ama zamanı kısıtlı olan kişiler içinde bir şey düzenlerseniz iyi olabileceğini düşünüyorum. Sözünüzü tutmanız dileği ile. Alone Always