katılıyorum furkan kardeşim İNSAN gibi sorduk 6k toplayalım 3 günde toplayalım kazanamayan yine kazanamaz hatta 7k olsun ama bir günde 3k normal bir hayatı olanı bırak sürekli oyunda olan benim için bile aşırı fazla
ben bunları söylediğimde sanki arkadaşıymışım gibi insanların için de rezil edercesine beni paylaşıyor admin bu oyunu oynayanların hepsinin heralde gün boyu evde duran insanlar olduğunu ve özel hayatlarının 0 olduğunu düşünüyor ben yine azaltılsın falan demiyorum 7k olsun 3 gün olsun ama kendisi düzgün bir Türkçe ile yazamadığı için gelip soru cevap yapıyor sorularımız karşısında da sanki dalga geçiyormuşum da 1 günlük ceza yiyoruz
(06-02-2017, Saat: 01:05)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: etkinlik için teşekkürler sayılar değişmiyecek gibi lakin günleri değiştirseniz araya 1 gün versenizde bizde işimize çoluğumuza çocuğumuzla ilgilensek dinlensek. hanım boşar vallahi yada bilgisayarı parçalar hesabı yapmadım ama burber arkadaşımızn yaptığı hesap iyimser bile olsa 15 saat kaynak toplayanların çokluğundan zaten kaynak bulamayacağız.
ben bunları söylediğimde sanki arkadaşıymışım gibi insanların için de rezil edercesine beni paylaşıyor admin bu oyunu oynayanların hepsinin heralde gün boyu evde duran insanlar olduğunu ve özel hayatlarının 0 olduğunu düşünüyor ben yine azaltılsın falan demiyorum 7k olsun 3 gün olsun ama kendisi düzgün bir Türkçe ile yazamadığı için gelip soru cevap yapıyor sorularımız karşısında da sanki dalga geçiyormuşum da 1 günlük ceza yiyoruz