07-08-2019, Saat: 02:26
bugün yaptığım sayşa için jambon görevi yeni ismiyle svatlenia için jambon 15 şehir onuru vermekte fakat oyun buglarla dolu olduğu için verilmedi destek mesajıma cevap vermedi ayriyetten size başka bir bug daha söyliyeyim Poker'de düello oynadıysanız farkettiyseniz %100 lük bir şekilde hep aynı şeyler çıktığını farkedeceksiniz oyuna güncelleme gelmiyor düzeltmeler gelmiyor normalde herhangibir oyuna bakın her gece en az 2 saat oyunu kapatıp tam onarım yapıyorlar hataları farkedip orayı kapatıyorlar ve size ayriyetten bugun anlamını söyliyeyim hemen bilmeyenler için ''Bug kelimesi, tekniksel bir işlev bozukluğunu ifade etmek için kullanılır. Kısacası sistem açığı da denebilir.'' şimdi sistemin bir açığı varsa onu kullanırsan ve burayı dikkatli okuyun o açıktan fayda sağlarsan bir suçtur her şey ortada adminlerin çekilişte indirim kodu dağıtmasıyla bu ban olayı aynı sebep gibi geliyor ve ayriyetten bir oyun yönetiminin oyunu geliştirmek istiyorsa ne yapar ben olsaydım reklam verebilirdim herhangibir işte esnaflarda bile kendini geliştirmezsen tutunamıyorsun bu oyunu 8 yıl önce oynadığım oyundan tek farkı meyhanenin isminin değişmesi teşşekürler oyunda huzur bırakmayan yönetim ekibi <3
ALLAH KURTARSIN KARDEŞİM.