07-08-2019, Saat: 00:37
Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Eğer bu oyunda bir bug varsa bu oyuncuların değil yönetimin hatasıdır. Bunu düzeltecek olan sizsiniz eğer düzeltmezseniz oyuncular yine yavaş yavaş oyunu bırakmaya başlayacaklar. Kendi yanlışınızı bize yüklemeniz ne kadar doğru bir davranış anlayamıyorum. Oyuncular neyin bug olup neyin olmadığını bilmek zorunda değil. Sizin hatanızın bedelini biz ödemek zorunda değiliz. Bunu yapmanızın iki sebebi var. Birincisi önümüzdeki günlerde etkinlikler ve çarşı var ve bunu kullanıp oyuncuları bir şekilde zorlan pırlanta almaya yöneltmiş olduğunuz manasına geliyor. İkincisi elinizdeki paralar bitti ve bunları oyunculardan almaya çalıştınız. Benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Her şeyi geçtim neredeyse magron tarafında çoğu oyuncu banlanmış iken infernal ve mcales orda savaştığı halde onlara neden ban atılmadığı beni düşündürüyor ve artık infernal denen oyuncuyu sahiplendiğinizi apaçık belli etmiş oluyorsunuz.
Yönetim olarak verdiğiniz sözleri de tutarsanız sevinirim.
Her şeyi geçtim neredeyse magron tarafında çoğu oyuncu banlanmış iken infernal ve mcales orda savaştığı halde onlara neden ban atılmadığı beni düşündürüyor ve artık infernal denen oyuncuyu sahiplendiğinizi apaçık belli etmiş oluyorsunuz.
Yönetim olarak verdiğiniz sözleri de tutarsanız sevinirim.