İnsan ırkı hiçbir konuda birbiri arasında uzlaşma sağlayamıyor. Bu kısıtlama gelmeden önce de insan ırkı pvp savaşlarında ,etkinlik savaşlarında etkili değildi. Örneğin gemi savaşında birbirinize ayna gülle atmaktan 10 vs 40 savaş oluyordu magron ırkı sizi savaşa beklerken meydanda birbirinizle savaşıyordunuz.Getirilen kısıtlama sonrası gene insan ırkı kısıtlama öncesi haldeki gibi. Savaşlara destek gelmiyor neden mi ? insanlar kendi arasındaki kavgayı karşı ırkla olan savaşa da taşıyor yardıma gitmem diyorlar. Bizde kendi ırkımızda hanlık savaşları yapıyoruz 3 gün 5 gün neyse en son konu kapanıyor. Ancak yardım gerektiğinde hanlık gözetmeksizin önceden savaş olmuş şu olmuş bu olmuş gözetmeksizin savaşlara yardıma gidiliyor. İnsan ırkının kendi arasındaki savaş magronların oyun zevkini keyfini azaltmıştır. Hiçbir zaman ben kısıtlamadan şikayet görmedim bizim tarafta aksine bazen bu kısıtlamanın 3 ken 5 kötü etken yediği görüldüğünde gelen şikayetler gördüm. İnsan ırkının kendi arasındaki çatışması bir nebze azalana kadar bu şekilde devam etmesi fikrindeyim ilerde belki kalkar veya iki ırk arasında kötü etken ve zede kısıtlaması kalkabilir ancak kendi fikrim ırk içi kısıtlamanın bir süre devam etmesi yönünde.Ayrıca oyundaki mevcut yüksek leveller sırf düşük level oyuncu müb kırdı diye ona ayna zede atması oyundan bıktırıcı niteliğindedir düşük leveller için son 1 ayda 5 farklı oyuncudan bu şikayeti duydum 'Müb kırıyorum adam gelip ayna atıyor' diye.Bu sadece yaşananların küçük bir kısmı.Bence gelen kısıtlamaları sebep göstermek yerine oturup kendi aranızdaki sorunları kısa zamanda halletmeniz gerekli.
Ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca.