28-01-2017, Saat: 00:04
(27-01-2017, Saat: 23:58)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim hikayemiz biraz farklıydı onunla. Başkaları gibi değil benim hedefim yükseklerdeydi. _Alone_' ydi benim hedefim.
En büyük aşklar nefretle başlar sözü vardır herkes bilir bizimkisi de o misal oldu. Tamamen nefretle başladı. Haksız yere mapus damlarına düştük lakin o benimle konuşmayı asla kesmedi biliyordum oda bir şeyler hissediyordu.
Zengin kız fakir oğlan misaliydi bizimkisi. Onun altında Adını bilmediğim derecede bir binek benim altımda İse Krion Zorbu.
Her şeyi gizemliydi onun giydiği eşyalar gibi kalbi düşünceleri. Yazdıklarına akıl sıra erdiremezdik mantığını hiç bir zaman anlayamadık çözemedik.
Ama mantıki değildi bizimkisi sevgiydi. Birde ejderha kılıcı vardı elinde onu ilk gördüğümde ancak bu kılıç bile Alone'nin güzelliğinin, o kızıl saçlarının, endamının önünde yok sayılacak dereceye düşüyordu.
Mapustaydık ne dediysek ona geri adım attıramadık çünkü dediğim dedik kararlı bir yapısı vardı. Belkide ben öyle anladım ama birazda naz yapıyordu farkındayım.
Hep Müslüm Gürses ten Affet şarkısını dinledim içeride. Affet beni gece vakti ay doğmuş süzülürken kısmını hep bağıra bağıra söyledim ve bir gece vakti çıktık mapus damlarından.
Bana aşkın tarifini sorsanız _Alone_ nin saçları derim. Ev topuzuna benzer hızlıca ve pretikçe bağlanmış o topuz bir insanın kişiliğine bu kadar mı Güneş açtırır.
Denildiği gibi sonbaharın sonunda bahar yok artık çünkü benim baharım _Alone_ de gizli.
Gece gölgenin rahatına bakmak istiyorum ancak _Alone_ den gözümü alamıyorum.
Bana deli diyenin aklı mesela kime göre neye göre doğru biz sevdamızdan deli olduysak.
Söyleyin Aleyna Tilkiye gelsin aynı Şehir Kapısından geçsinler _Alone_ yle bakalım kimi parmakla gösterecekler.
O gizli evde kaybolsa ben kalbimin sesini dinler moroksuz bi şekilde evin bütün gizli bölmelerini keşfederim
İşte benim hedefim böyle yükseklerdeydi.
Ben geçmişimi çöpe attım özentiler karıştırmaya devam etsin. _Alone_ nin sevgisi kalbimde olduğu sürece atlarım zorbuma basar giderim Hayaller çayırındaki Hırsız Canuteiye ve kalbimi çaldırdığımı söylerim.
Yarın matematik bütünleme sınavım var ama ben burda _Alone_ ye verdiğim sözü tutuyorum. Ve ona olan sevgimi itiraf ediyorum.
Söyledikleri Gibi Gerçektende Feoda Aşk Başkaymış..
Alone..Always..
yok artık 3 gün hapis yattın bunumu yazdın :lol: