Kafataslarin tanesini 16 gumusten aldim mubadeldde sumbulleri de 3de1 aza aldigimi hesapla 10g ye o zaman denk oluyor bu konularımı şikayet eden şahısa söylersiniz ben kendi yararıma hiçbir anlaşma yapmadım bu zamana kadar daha iyi incelesin beni daha iyi fiyatlar denktir arkadaşım borcunu 1 ay içerisinde ödeyecektir ve 150 altını da geçmemektedir nesneler.
1312 sümbül 130 altına denk
1 ay içerisinde ödeyecektir bu oyunun matematikçisi değilim ben, bu tarz şeyler için uğraşmak istemiyorum şikayet eden şahıs hesabını yapmadan ticket atıyorsa beni boş yere ugraştırmayın.
1150 kafatasına 184 altın verdim.
Sümbüllerin tanesini 11g den hesapliyorum 1312 sumbül 144 altın değerindedir takas bu sekilde gercekleşmiştir piyasa fiyatı 12 13g olan sümbülleri 16g ye mübadeleden aldığımı inceleyip bakabilirsiniz. Sosyal nickli arkadaşın oyun kuralları dahilinde 1 ay süresi bulunmaktadır farklı bir gelişme olursa gerek görüldüğü yerde size bildirilecektir iyi oyunlar.
1312 sümbül 130 altına denk
1 ay içerisinde ödeyecektir bu oyunun matematikçisi değilim ben, bu tarz şeyler için uğraşmak istemiyorum şikayet eden şahıs hesabını yapmadan ticket atıyorsa beni boş yere ugraştırmayın.
1150 kafatasına 184 altın verdim.
Sümbüllerin tanesini 11g den hesapliyorum 1312 sumbül 144 altın değerindedir takas bu sekilde gercekleşmiştir piyasa fiyatı 12 13g olan sümbülleri 16g ye mübadeleden aldığımı inceleyip bakabilirsiniz. Sosyal nickli arkadaşın oyun kuralları dahilinde 1 ay süresi bulunmaktadır farklı bir gelişme olursa gerek görüldüğü yerde size bildirilecektir iyi oyunlar.
MY PRECIOUSSSS!

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)