04-01-2019, Saat: 00:33
Gökbörü hatun nickli oyuncunun açtıgı konudan beri konuyu takip etmekteyim. Konunun bu kadar uzaması ve boyut atlaması bana açıkçası çok saçma geliyor.
Oyunun orjinalinde olan bir yapının alıp değiştirilerek bu serverda uygulanması büyük bir hataydı. Oyuncuların buna alışması ve ÜSTÜNLÜK sağlamak amacı ile EGO yu birleştirip bir atılım içinde bulunması çok manidardır
) Şu an bu konunun altında ,,moroklar her yerde kullanılmalı" diyen arkadaşlar işin ucunda menfaatleri bulunduğu için bu yorumu yapıyorlar. Bu su götürmez bir gerçek. 1 senenizi sadece efril kasmaya ayırmak yerine elinizden geldiğince onur görevlerinizi tamamlayıp, lvl alıp iyilik/kötülük kasıp oyununuzu sürdürseydiniz ya? Kimisi gelip başarı kasacağım diyip herhangi bir lvlda aylarca, yıllarca bekliyor. Kimisi 4 lvlda şampiyon olacağım diyip aylarını heba edip oyunda geriye düşüyor. Kimisi ben 4te İgu atacağım diyip keza aylar yıllar harcıyor. Oyuna yeni başlamış ve mağarada iguaron kesmek zorunda kalan arkadaşların yaşadığı durumda üzülesidir. İguya kasmak kesinlikle bir korkaklıktır. Kendine güvenen oyuncu gücü moroklarda değil hesabında bulur. Ama ADANALILARIN dediği gibi etinden korkanında kemiğini seveyim
Tutkunuz sizi oyunda geriye düşürünce avantaja çevirmek istediğiniz alanlar yenilerin önünü kapatıyor. BUNUN FARKINA VARIN.
Yönetim makul olanı yapıncada kükrüyorsunuz. Yöneticiler zaten oyuncuların istekleri doğrultusunda buz üstünde dengede durmaya çalışıyor gibi bir şey. Tekrar söylüyorum burda dövüş alanlarında kullanılmasını isteyen oyuncular sadece menfaatleri doğrultusunda yorum yapmaktalar. OBJEKTİF olmakta fayda var vesselam.
Bak yine Gökbörü Hatunun ,,O halde 6 ve 9 lvllar endarg atamasın" yorumu aklıma geldi ve yine bi gülme tuttu bak
( no offense )
Oyunun orjinalinde olan bir yapının alıp değiştirilerek bu serverda uygulanması büyük bir hataydı. Oyuncuların buna alışması ve ÜSTÜNLÜK sağlamak amacı ile EGO yu birleştirip bir atılım içinde bulunması çok manidardır

Yönetim makul olanı yapıncada kükrüyorsunuz. Yöneticiler zaten oyuncuların istekleri doğrultusunda buz üstünde dengede durmaya çalışıyor gibi bir şey. Tekrar söylüyorum burda dövüş alanlarında kullanılmasını isteyen oyuncular sadece menfaatleri doğrultusunda yorum yapmaktalar. OBJEKTİF olmakta fayda var vesselam.
Bak yine Gökbörü Hatunun ,,O halde 6 ve 9 lvllar endarg atamasın" yorumu aklıma geldi ve yine bi gülme tuttu bak