22-08-2018, Saat: 06:37
(21-08-2018, Saat: 17:15)IIFurkannII Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
şuan ben bu kurbanı kesmek için gökkuşağı , balık çorbası ve taş deri bastım buna rağmen 2.50 dakka gibi bir sürede kesiyorum . attığı kritigin ekartenin haddi hesabı yok 1 tane bir şey düşmüyor verdiği para ise en fazla 18g . ben normalde gidip 7 lvl eşkiya keseyim desem 13-20 arası para atıyor üstelik bu efektlerde kesmem en fazla 40-50 sn şimdi ben gelip bu etkinliğe neden katılayım ? bu etkinlik için oyun yönetiminde neden teşekkürlerimi sunayım . anlamıyorum etkinlik dediğinizin oyuncuyu mutlu etmesi oyuncuya yarar sağlaması gerekir oyuncuyu oyundan soğutması değil eğer istediginiz buysa tebrikler gayet iyi başarıyorsunuz .
reis bu kurbanlığın hasarı sana göre belirleniyor. kemikkıran set girip de açık hedef olmayın. manevra veya ağırsiklet gir bak o zaman anlarsın ne demek isteddiğimi. arkadaşım cellat set kullanıyor kuzu 35-40 vuruyo ona ben ağırsiklet kullanıyorum kırmızı silah var elimde bana 18-23 arası vuruyor. bu tamamen senin setine göre yani. savuşturmana bağlı olarak hiçbişey harcamadan kesebiliyorsun. ben şahsen 4 level arkadaşlarımın kesemediği sürekli öldüğü koyunu seri ve hiç olmeden kesiyorum.