09-08-2018, Saat: 12:00
(28-06-2018, Saat: 23:43)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Sevgili Isvcli
Oyunun bir yere gittiği var doğru, ilk günden bu günlere oturarak gelmedik. İşin Aslı oyunun bir yere gittiği yok buradayız çalışıyoruz. Oyun için yaz kış her zaman buradayız. Paytowin konusuna değinmişsiniz üzülerek belirtmeliyim ki paytowin olamayan hiçbir online oyun bulamazsınız, Online oyun masrafları her zaman fazla ve iş gücü ağır bir iştir. Sizlere rahat bir oyun sağlamak için destek sistemi, muhafızların yönetimi, çeviri yönetimi, mentorların bilgi yönetimi, Alt yapıda: Kod hataları, bug fixleri, yepyeni özelliklerin getirilmesi, oyun güncellenmesi bunlar hafife alınacak işler değil. Yönetmek size göre omlet yapmak kadar kolay sanırım. Muhafız mentor nöbette size cevap vermek zorunda olduğunu belirteyim, diğer zamanlarda cevap vermek kendilerine kalmıştır. Bunun yanı sıra kütüphane forum görev ile alakalı birçok sorunu çözen makaleler bulunmakta bakabilirsiniz. Oyun online sayımızı nereden çıkardın bilmiyoruz muhtemelen bir propaganda peşindesiniz. Belliki birileri sizi dolduruşa getirmiş, önemsemiyoruz. Buradan 5 gün önceki Facebook Oyun içi etkinliğe bakabilirsin Online sayısını az çok gözünde kestirebilirsin. Siz bırakıp gideceksiniz diye bir başkası bırakıp gitmeyecek emin olabilirsin, kimse senin keyfine göre eğlencesinden vaz geçmeyecektir.
Siz diyerek oyuncuları aşağılamaya tabiki izin vermeyeceğim forum cazası alacaksınız. Sorun yaşıyorsanız bana posta atabilirsiniz buradan şhow yapmaya gerek yok, bunun yeri burası değildir, Destek sistemidir.
Admin bey son olarak ben de bir yere değinmek istiyorum en son cümle'de yazdığınız üzere bunun yazılması gereken yer Destek'tir demişsiniz.Ben hatırlıyorum ki Bir ara Desteğe ticket atmıştım(Çalışmalar olmadan önce)3 gün içerisinde kapatılıyor yazıyor ben 20 gün orada kaldıüğını ve bir şey yazamadığımı hatta muhafızların da ilgilenmediğini bilirim(bazıları kapalıydı)