19-07-2018, Saat: 18:40
(Son Düzenleme: 19-07-2018, Saat: 18:40, Düzenleyen: The Invoker.)
(19-07-2018, Saat: 18:21)RKabus ve ozan konusuna gelince, benim ırkımın topraklarına geldiğin zaman sadece ozan\ı kesmiyorsun yada sadece onu kesmeye gelmiyorsun önce öyle konusmayı bir bırak. Irkımdaki adam sana küfrettiyse gel yine herkesi keserek kalabalığı yara yara onun yanına git ve kes, bu oyunun bir amacı bunu acıtasyon yaparak "ona yardıma gelenleride kesmeye geliyorum" dersen saçmalamış olursun, bende kendi bölgemdeki yabancı kisileri kesmek icin saldırıyorum, sen sanki ozanı kesince hemen kendi bölgene gidiyormus gibi baskası gelmesin yardıma gelenide keseriim dersen, söylediğim gibi "saçma" olur. Gücü yeten gücü yettiğini yapacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güçlü olan bir kişi gücünü kullanamayacak olsa onun gücünün bir amacı kalmamıs olur zaten. Demek istediğim acıtasyon yapma boşuna," Herkesi kesicem lan" de yine gel, birşeyleri yapabilen adam böyle saçma cümleler altına sığınmadan yine yapar sen her zaman gel, kes , kılıcınız keskin zaferiniz bol olsun birlik beraberlik oldugumuz gün korkun bizden1 acıtasyon yaptıgım yok![]()
2 Yardıma gelenlerıde özellıkle saldıracagım ve gelecegım
3 Sizi de beklerım ara sıra ugrayın
4 Sen ve jokerle savasmak güzel cidden
Herkese ıyı oyunlar bu konu cok uzadı aranızdakı sorunları çözmeye çalışın