10-01-2017, Saat: 04:30
(09-01-2017, Saat: 21:17)-MaNiSa TaRZaNı- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıklamalarınız için teşekkür ederiz. Ama merak ettiğim bir konu var. Oyunda lagtan dolayı çoğu kişi verimli şekilde oyun oynayamıyor. Oyun oynayamıyoruz ama oyun oynanıyormuş gibi devam ediyor. Elimizdeki yüzüklerin efecklerin gözlerin arenadaki jetonların süreleri geriye doğru saymaya devam ediyor. Dediğiniz zaman dilimine göre 6-7 gün bu efeckler için gayet uzun bir süre. En basitinden tecrübe zehri iksiri aldım kullanım ömrü 30 gün. Ben bu iksiri arenalarda mağaralarda yaratık keserken kullanmak için aldım. Ama oyundaki lagtan dolayı girdiğimiz arenalar mağaralar yaratık kesimleri efeck basmaya elverişli değil. Ama bu efeckler durdukları yerde geri saymaya devam ediyor. 6-7 gün sonra bu efecklerin 20 gün süresi kalıyor. Bunlarla ilgili çalışma yaparsanız hem oyuncuları bi nebze mutlu etmiş olursunuz hemde mağduriyet yaşanmamış olur. Teşekkürler.
Katılıyorum 2 tane tecrübe zehri iksiri aldım 20 saat süresi var ben bunu nasıl kullanıcam süreden giderse bizim oyun dışında gercek hayatlarımız var oyuna ayırdığımız süreler zarfında aksiliklerden dolayı kullanamıyacaksak buna bir çözüm bulunmalı