11-07-2018, Saat: 03:25
yüzüklerin sikkelerin golemden alınan kazanımların oyuncunun elinden alınması hesaplaması yönüyle ve verilen emek yönüyle de yanlış ve sorun çıkaracak bir düşünce. Zamanında ben bu desteyi alabilmek için pırlanta çektim benim gibi bir çok oyuncu var onu geçtim bizim bunu almak için pırlanta çekme sebebimiz bu derece önemi olmasıydı şimdi siz bunu alırsanız bizim o yatırdığımız para haftada 1 defa 150 200 civa almak için mi olacak. Sizin bu durumda bizim kazançlarımızı elimizden almak yerine aynı şekilde 100lerce altın veren para yatıran oyuncuların mağduriyetini gidermeniz lazım. Değişmeden önce deste tamamlayanların bu desteden kaç hafta faydalandığını belirleyip onlara en azından 3 ay süreyle kullanacak şekilde yada direk 3 aylık kutu vermeniz lazım ki biz bu deste zaten sikke veriyor diye zamanında sikkeleri bol bol kullandık hatta 2. defa bodur yüzüğü aldık o olmasa biz onları saklamaz mıydık 11e ayrıca sorun şu ki bizim bu zaman kadar bütün sikkelerimiz almanız desteyi bu zamana kadar hiç kullanmamıs olmamız demek olacak. bu haliyle olsaydı bile zamanında her hafta gelecek bodur taşı ve golem kalbi olmuş olacaktı ve onlar sayesinde kastığımız bu kadar olmasa bile sikke olacaktı bunun hesabını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz. Sonucu mağduriyet doğuracak bu düşünce yerine zaten mağdur olmuş oyunculara yardım ederseniz hem kendi vaktiniz oyuncuların sikke hesaplarıyla gitmez diğer oyun sorunlara vakit ayırırsınız hemde oyuncuları memnun edersiniz