30-06-2018, Saat: 01:36
Konuya öncelikle rui nin yazdıklarını anlatırken ki kullandığınız renk tonunun yanlışlığıyla başlamak istiyorum . Arka plana göre renk tonu kullanmalısınız bunu düzeltirseniz güzel olur
Onun dışında güzel bir içerik emeğinize sağlık .
Onun dışında güzel bir içerik emeğinize sağlık . - Başlarda yazdığınız yazıda şu kısımınıza katılmıyorum ''Ne kadar kelle o kadar onur değil ne kadar dövüş (hasar) o kadar onur.'' duruma göre değişebilen bir vakadır bu . Oyuncuların seri olması lazım evet ama bazen dövüşler bi anda dolabiliyor o yüzden cepleri daha dikkatli kullanmak gerekebilir .
- Kırılmazlık hakkında ise bir şeyler elde etmek için bir şeyleri kaybetmeniz lazım . Zamanında şu anki beleş onur kastı dediğiniz bazı insanlar , itibarlı savaşçı onuru lazım olan savaşçı kemerini kullanmadan talaar dönen insanlar . Eski yolcu kemeri 10 kere kırıldımı tamir edilemiyordu çünkü tamir edilmesi 2.5 altındı onun yerine yeni bir kemer alınıyordu . Yolcu kemeri böyleyse bir de savaşçı kemerini düşünün
Şimdiki gibi kırıldımı 50 gümüş civarı verilip tamir edilemiyordu . Bence bu itemlerin kırılması mevzusu gibi işlere kafanızı çok sıkmayın . Hesabınızı yapıp planlı ilerlerseniz , tp ve onur anıtı sayesinde rahat bir şekilde paranızı , onurunuzu kasabilirsiniz ve mağaza sayesinde de enerji karşılığı pot biriktirebilirsiniz . Eskisine kıyasla şimdiki onur kasma olayı daha kolay sizi dara sokabilicek bir durumun olduğunu düşünmüyorum 
- Son olarak kendimden örnek vermek istiyorum ilk hedefim iyilik hayran yapıp cellatımı alıp talaarda cellat kasmak oldu . Bu yüzden 10 sınırı varken girip beleş onur kasmadım . Girip kassaydım onurum sınırda olduğu için , hayran yaptığımda girip cellat kasmak benim için sıkıcı olucakdı . Bu sırada enerji ile pot depoladım . Müb veya başka yollara para vermeden iksirlerimi depoladım . 2000 muazzam dev iksiri 8000 de muazzam hayatım var elimde . Dediğim gibi planlı bir şekilde hareket ederseniz işte o zaman oyundan zevk alırsınız

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)