29-06-2018, Saat: 00:11
(Son Düzenleme: 29-06-2018, Saat: 00:13, Düzenleyen: - DeSTaN -.)
Sen birazından bahsetmişsin bende gerisini tamamlıyım.
Oyunda 3-4 lvller savaş alanı olmuyor diye şikayet ediyor ama olanlardada güçsüz taraf genelde kaçıyor ve görevler kalıyor tabi arkadaşın botla içerde durursa sıkıntı yok hayat güzel adam 2 ayda rütbe al seviye atla 100 pır at 500 altın ihaleden bottan gönder binek al ohhh mis :
Biz napıyoruz birleşen serverdaki güzelim karakteri sırf burası açıldı diye bırakıyoruz ama TÜrk işte nerde açık var kullanıcak ama sadece kendine ondan sonra dicekki ADAM gibi kastım sen kasamıyorsun
Bu alanları ve görevleri bi kontrol edip yayınlasanız kimin ne olduğu ortaya çıksa kimin görevinde kim yardım etmiş ortaya çıksa diyorum ama yaparmısnız bilmem teklif burada konuştuğum bir düzineden fazla kişide bunun farkında ama bu yolla dile getiremiyorlar ben söylemiş olayım kim ne düşünüyorsa yazar umarım.
Size İyi eğlenceler oyunu oyun gibi oynamayan oyuncular
Oyunda 3-4 lvller savaş alanı olmuyor diye şikayet ediyor ama olanlardada güçsüz taraf genelde kaçıyor ve görevler kalıyor tabi arkadaşın botla içerde durursa sıkıntı yok hayat güzel adam 2 ayda rütbe al seviye atla 100 pır at 500 altın ihaleden bottan gönder binek al ohhh mis :

Size İyi eğlenceler oyunu oyun gibi oynamayan oyuncular