06-06-2018, Saat: 21:29 

(06-06-2018, Saat: 21:24)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2018, Saat: 21:13)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abinin yardımıyla gelip bana karsı direnemeyip ayı dönüp 2 kisiyken kestiğini diyorsun dimi kralsın sen 1 numarasın ilk 10 da senin olman gerekir hatta ilk 5 sen nasıl bi kralsınabim değil dostum yardıma niye gelmesin birlikte savaşmak için birlikte geliyoruz zaten düşüncesiz kardeşim kendini çakal sanıp saldırtma tomarıyla dalıyorsun başkası dalmasın diye ama unutuyorsun herhalde bizde de var ama yadırgamıyorum senin gibilerin düşünebileceği kapasite bu kadarÜzerinde takılı koruma yüzüğün var bırak ta ayı atayım be bide oyunu biliyorum diye geçiniyorsun ama yeter ağlama
oraya gelinceye kadar karaktersizce ufak levellere saldıra saldıra geldiginiz icin dedim iclerinde ufak bi karakter kırıntısı kaldıysa 1-1 çarpışırız diye adamına göre muamele yapıcaz tabi bizde çakala çakal gibi
       Oyunu ben bilmiyorum metehan biliyor ondan öğrenirsiniz siz birde canım büyülü kritiğim düşük ah yüksek olsa dostun yardıma gelmeden inlemeye baslayacaktın heralde forumda 
)..neyse sonuc olarak oyun bu ufak levellere karaktersizlik yapıp dalmadıgınız müddetce beni 1000 kere kesin kabülüm hadi size iyi oyunlar.

Üzerinde takılı koruma yüzüğün var bırak ta ayı atayım be bide oyunu biliyorum diye geçiniyorsun ama yeter ağlama![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)