01-06-2018, Saat: 23:54
(01-06-2018, Saat: 05:58)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı:püskürtmelerde bir sıkıntı var full yeşilim kemik kırana karşı kroumam var adamlar büyü ile vuramıyorlar hep %100 püskürtüyorum vede kemik kıran a vurmam laızm mavi itemli kemik kıranlara bende vuramıyorum anca benim gibi yeşil itemlilerse vurabiliyorum
11. Seviye [Güncelleme tamamlandı!]
Değerli oyuncular,Hepinizin çok uzun süredir beklediği büyücü seviyelerinin ilk adımın olan 11. seviye artık aktif!
11. seviye ile alakalı rehber kılavuzu Kütüphane'de bulabilirsiniz.
11. seviye günlük kesim limiti 500 olarak belirlenmiştir.
Öncelikle 11. seviyenin açılmasından sonra akıllara gelen ilk sorulardan biri, seviye sınırının kaçıncı seviyeye kadar olacağı. Bunun cevabı ise 11. seviye, merak edenler için 12. ve üzeri seviyelerin aktif edilme süresi henüz belirenmemiş olsa da bu konuda sizi çok bekletmemeyi hedefliyoruz.
Sonsuz Ayaz Adası ile alakalı çalışmalarımız ve testler tamamlandı, Haziran ayı içerisinde adanın aktif edilmesi planlanıyor.
Sisli Adalar ile alakalı çalışmalarımıza başladık bu nedenle kesinleştirilmiş bir açılış tarihi belirlenmedi.
Eldiv, Krofdor, Evcil hayvan koruyucuları, Gölge avcıları, Sunaklar vb 11. seviye ve üzerinde elde edilen bu madalyonların hazırlığı büyük ölçüde tamamlandı. Ancak eksik kalan alanları tamamlamadan bu madalyonları şuan için sunucuya dahil edemeyeceğiz. Bu madalyonların görevleri yakın zamanda başlamak üzere aşama aşama sunucuya dahil edilecek.
13. seviye binekler ile alakalı çalışmalarımız tamamlandı, bu hafta içerisinde testlerin tamamlanmasının ardından onlarda aktif edilecektir!
İstek, Öneri ve Hata bildirimlerinizi bize konu üzerinden yorum olarak iletebilirsiniz, en kısa sürede gerekli incelemeler yapılacaktır.
Keyifli oyunlar!