(27-05-2018, Saat: 08:52)DumaN1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında gereken en iyi cevabı oyun yönetimi TAKTİK diyerek vermiş. Yapılan olayın yasak olması , ban sebebi olmasından , etik oluşu veya olmaması tarafından bakmıyorum ben. Oyuna başladığım tarihten beri görmeye başladığım ve beni iğreti eden bi cümle var. Görev yapıyoruz biraz SAYGI , onur alanlarında biraz SAYGI , talaarda bayıp kesmeyin biraz SAYGI vs sözler söyleniyor. Oyunun temeli karakter gelişimi olsa dahi genelinde 2 ırkın birbiriyle savaşı olarak görmemiz gerekir. Kardeş kardeş oynayacaksak oyunda ki ırk seçiminin bi manası kalmaz. Kendi ırkını kurallar dahilinde gözetmek bana güzel bir hareket gibi geldi. Ha yok bu yazdıklarım hoşunuza gitmediyse daha iyi bir plan yapıp karşısına dikilebilirsiniz bu arkadaşların. Sizin gibi konu açıp , desteğe şikayet edeceklerini zannetmiyorum. Son olarak söylemek isterim ki bahsi geçen arkadaşlarla tanışıklılığım bulunmamaktadır. Sözüm 3 levelden 10 levele kadar bütün arkadaşlaradır.
daha iyi bir plandan kastın ne? ben de mi kural ihlali yapıp discord grubu oluşturup milleti kanser edeyim? sonu yok ki bunun... napayım yani ağırsiklet itemleri giyip tomarla mı oynayayım, son saniye vurup arkadaşlarımı sıralamaya mı sokayım? biz neyden bahsediyoruz sen ne diyorsun, bu mu taktik? bunun adı olsa olsa dolapçılıktır.
(27-05-2018, Saat: 01:44)Tragedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olması gereken talaarı yapıyorlar.. Hiç bir şekilde kural dışı değil.. bi talarda bi savaş kaç dakika sürmeli? 2-3 dk dan sonrası günah günah.. Bu oyunda en kolay ve en zevkli yer talardır.. 7 levellerin abuk subuk taları yüzünden 10 level oldum.. bilseydim bu adamlar 7 level olacak beklerdim bunlarla girmeyi.. talaar dediğin bam bam bam.. kim kimi keserse.. 10 levelde öyle oluyor çokta güzel oluyor.. yiyosun 500 kritik oturuyosun full cep.. hiç efektsiz girilse daha bi mükemmel olur bedavadan onur kasılır ama nerde o oyuncu zekası!! talarda sorun çıkaran arkadaşları bi köşede tutarak onur kasan arkadaşları kıvrak zekaları ve beraberlikleri için tebrik ederim.. darısı tüm onur kasan arkadaşların başına..
muhtemelen beni sevmediğinden olsa gerek okumadan yorumlamışsın :