13-03-2018, Saat: 14:24
(13-03-2018, Saat: 14:19)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet onaylıyorum doğrudur(06-03-2018, Saat: 20:09)Zekai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyuncular arasında borç miktarı 150 altını geçmemelidir. Ayrıca borçlar borç alındığı gün içinde foruma bildirilmeli ve iki taraf tarafından da forumda onaylanmalıdır. Kurallara uymayan borç eylemleri pushing olarak nitelendirilmektedir.
Kurallara uygun olmayan borç eylemlerinizin iadesi için 13.03.2018 tarihine kadar müddet verilmiştir. Bu tarihe kadar iade edilmeyen ve kurallara uymayan borçlar cezai işlem olarak hesabınıza uygulanacaktır.
Adminim verdiğiniz süre için teşekkür ederim.
Bütün borçlarımı bitirmiş bulunmaktayım ayrıntılı açıklamasını yapayım;
***aMeed referelim ve oyun eşim olur bağlantımız yoktur iyilik hayran görevi için 500 göz + valey kartı aldım kart içni 125 altın verdım daha sonra 150 göz ödedım bugunde ek olarak 50 altın daha gönderdım. son 300 göz borcum kaldı ayriyeten zaten alışverişimiz karşılıksız değildi. gözleri alırken 200 mıdye + ombra kartı+ FREY KARTI(nadir) olarak vermıstım yanı 300 göz verip 200 mıdye + kartları alıcam bu alışverişte yasadısı birşey yoktur. değerinde item vermiş bulunmaktayım.
***DERİN DARBEDEN mor oltayı ve intikam hasır zırhını geri aldım. Ayrıca oltayı satın aldığım kişiye geri iade ettim OTTOMAN1 ile alacak verecek kalmadı.Derin Darbe oltayı ondan satın almış onunda forumda onaylanmış alışverişi mevcut benimle hiçbir alakası yoktur.
***DERİN DARBE den aldığım 168 mıdyeyı 147 mıdye + 21 mıdye ücreti 8.40 altın olarak iade ettim.
***Han kasasından 46 nicki arkadaşımdan aracılığıyla 30 altın borç almıştım. Bugün han kasasına borcumu ödedim. Ayrıca hanlık başkanı olarak yaptığım hanlıkla iligili harcamalardan biraz özgürlük hakkımın oldugunu düşünüyorum. Han hazınesınden aldığım paralara biraz daha tolerans gösterilebilir.
***ŞİRİNBABA borç iade edildi 40 mıdye verildi.
***DarkDevil mıdyeler iade edildi 38 mıdye iade edildi.
***One brother arkadaşım para laneti yemiş para lanetini açtırdığı zaman iade edecem posta hata verıyor göndermeye çalıştım gönderilmiyor ama onun yerıne admin arkadaşlar parayı isterse iade edebilirim..
Bütün oyuncu arkadaşlarıma ve süre izni için admınime teşekkür ederim bunun haricinde hiçbir yasal olmayan alışverişim yoktur incelemele yapabilirsiniz bütün alışverişlerımın açıklamasını yapabılırım.. Yukarıda nickini verdiğim arkadaşlar onaylarsanız sevinirim..
Saygılarımla -Np-