28-12-2016, Saat: 01:26
(28-12-2016, Saat: 01:17)Q U E X Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-12-2016, Saat: 21:16)Gabby Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alışverişiniz onaylanmıştır borcunuzu en geç 04.01.2017 tarihinde ödeyiniz,iyi forumlar.
Selamun Aleyküm. Yetkililerin , muhafızların mentorlerin ve admins dikkatine ;
1 ay öncesinden borç olarak verdiğim A X E [3] adlı arkadaşa Cellat Baltasını 12 altına vermiştim. 1 hafta sonra 4 altın ödeme yaptı. ve aradan geçen uzun süre zarfında gerçek hayatta aile sorunları nedeniyle
oyuna 2 buçuk hafta giriş yapamadığından, daha önceden savaşçı iskelet [3] kesimleri yaparken Cellat Üst Dizliği Düşürmüştür.. ve bunu bana bildirmiştir.. geriye kalan 8 altınlık borcunun ödeme zamanı yaklaştığından.. ve oyuna bir kaç müddet daha giriş yapamadığından veyahut zamanı oyuna girmeye kısıtlı olduğu dolayısı ile 8 altını ödemeyemeceğini ve mağdur olduğunu bildirmiştir.. buna karşılık Cellat Üst Dizliğini 8 altın değerinde bana yollayacaktır.. onay verdiğiniz takdirde itemi alacağım ve bana olan borcunu kapatacaktır.. ve yetkililerin onayı sonucunda konunun kapatılmasını saygılarımla arz ederim..
onay sonucunda cellat itemini tarafımca kabul ettiğimde A X E adlı arkadaş borcunu ödemiştir... bilgilendirme...
konu onaylanana dek item alımı yapmayacağım efendim. onayınızı bekliyoruz... arz ederim.
ONAYLANMASINI ARZ EDERİM.KABUL EDİYORUM.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)