29-01-2018, Saat: 19:19
(29-01-2018, Saat: 16:36)Indra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mentorlar size her zaman cevap vermek zorunda değiller.Eğer üzerlerinde nöbet efekti varsa sorunuzu sorabilirsiniz.Diğer zamanlarda sorularınızın cevaplanması mentorun insiyatifine kalmıştır.Üstelik infernal bir muhafız mentor hemde nikah memuru.Server datalarına girmediğini bildiğim için işlerin ne kadar zor olduğundan habersizsin lütfen önce şu konuyu oku;https://dwar.gen.tr/forum/showthread.php?tid=5999(29-01-2018, Saat: 15:29)Draserius Adlı Kullanıcıdan Alıntı: #3
Bugün saat 08:44 den beri (şuan saat 15:33) aralıklarla topladığım 113 Firuze 42 Akik ve 69 Akuamarin taşları ile cumartesi 29da bıraktığım jeolog mesleğimin hala 29 da durmasından dolayı Mentor arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorum Ananke ve Infernal isimli mentorlardan bir türlü yanıt alamıyorum.Hepimiz insanız müsait olmaya biliriz, ancak yaklaşık 1 saattir haritada gezinip cevap vermemeleri biraz ağrıma gitti.
Üstelik ananke ablamız oyunun yıllardır mentoru.Önceki serverdede mentorluk yaptığını zannediyorum yanlış olmasın.Elinden geldiğince yardım ediyor.Ama deidğim gibi NÖBET EFEKTİ YOKKEN CEVAPLAMAK MENTORUN ŞAHSİ İNSİYATİFİYLE ALAKALIDIR.
- En derin yaralarla başlar en derin gülücükler. En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı.-Friedrich Nietzsche