29-01-2018, Saat: 00:04
(29-01-2018, Saat: 00:03)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konu hakkında benim herhangi bir malumatım yok.Eski serverde aladeya geldiği zaman açılmıştı.Bu serverde neden açılmadı bilmiyorum(28-01-2018, Saat: 16:03)Excagitatoris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elde Etme : 7. seviyeden itibaren.(Ölüler ve Lanetlilerin Tanrısının onurunun olmaması gerekiyor.)
Eğer Ölüler ve Lanetlilerin Tanrısının onuruna sahipseniz size bir arındırma ve af dilenme görevi verecek.
Aladeya feoda bulunan bütün iyiliklerin kaynağıdır.Ayrıca bitkilerin,hayvanların ve doğanın feodaki yegâne temsilcisidir.Aladeya doğuştan yetenekli ve barışçıldır.Her canlının içinde saklı olduğuna inandığı iyiliği ortaya çıkarmaya ve canlıların arasındaki nizamı sağlamaya inanır.Bu uğurda çalışır.
Aladeya'aKaplan Enginlikleri ,
Ölüm Kanyonu bu bölgelerden ulaşabilirsiniz.
Aydınlık Sunakta aladeya için adak malzemeleri getirilir.Karşılığında tanrıça aladeya onurunuz artar.Buradaki püf nokta Tanrıça'ya getireceğiniz hediye ne kadar kıymetli ve paha biçilmez ise, onun da size göstereceği merhamet o kadar yüksek olur ve onur puanınızı o kadar çok arttırır.Aladeya onur puanınız ne kadar yüksek olursa, Tanrıça sizi dövüşlerde o kadar sık ziyaret eder ve size yardımcı olmak için kullandığı etkilerin güçleri de o kadar yüksek olur.Daha doğrusu dövüşlerde size yardımcı olur.
Onurlara göre verdiği bereket ve efektler ise şöyle;
Peki aladeya onurumu nasıl arttırabilirim? Tanrıçaya belli adaklar ile onur puanınız artar.Ancak tanrıça her zaman sizin hediyenizi hoşnutlukla karşılamayabilir.Yani verdiğiniz malzemeyi beğenmeyip size onur vermeyebilir.3 ayrı yoldan hediye verebilirsiniz.
Verilen itibar madalyonları;
Burada dikkat ettiyseniz 500 onur karşılığında 1 adet de hayat ve arayış kitabı görevi açılıyor.Bu şu an oyuna eklendi mi bilmiyorum ancak ben eski servere göre anlatacağım.
Sıra geldi.Hayran görevine;
görev suan aktif degıl galıba ne zaman aktıf olacak bellımı?

- En derin yaralarla başlar en derin gülücükler. En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı.-Friedrich Nietzsche