19-01-2018, Saat: 04:43
(19-01-2018, Saat: 02:01)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-01-2018, Saat: 00:25)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 saattir kesimdeyim parasını çıkardım
endarg salın salmasına da herkes neden endarg salar ki benim bildiğim binek platoda rakip dengesizlik yapıp morok salınca yardıma çağırılır bir dövüşte 10 tane endarg ile girersek onuru mumla ararız mumla
VAllahi bugün bir savaş vardı TURAN hanlığı girmiş. Ceday yanılmıyorsam genel chate binek atmayın yazdı kendi hanı için Biz de toplandık heyecanla girdik savaşa. Bir baktım muazzam olmadan karşısı 5 endarg attı. Sonra biz de attık herkes bir anda öldü. Şimdi bu nöronsuzluğun amacı nedir. Zaten bu beyin yoksunu hareket sonucunda da kaybettiler. Hani bu kadar uyarıyorsun mantığa davet ediyorsun ve yapılana bak. Gerçekten utanıyorum ve size yazık. Sizin gibi onur kasmak isteyen adamlara yazık bu ne olduğu belirsiz aç insanlar yüzünden zor durumda kalıyorsunuz.
Bugün biri yazdı "İnsanlar neden magronlardan geç rütbe alıyor belli" Gayet her şey açık
-ßяаvенеаят-