18-01-2018, Saat: 19:33
(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi güzel ırkına yardım ediyorsun 6-7 lvl diye yardım etmemizlik yapmıyorsun takdir ettim duygusal ve güzel :(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız
eki şimdi benim sana vurduğum da yada kahve sana vurduğunda gelen tp den haberin var mı ? yada atılan moruk yada atşaları kestiğimizde gelen tp den haberin var mı ? sanırım yok :
yrıca ekleme yapıyorum kahve seni kesmek için sana engard atmıyor bizim ırkından giricek herhangi bi 9 lvl seni kesebilir kahve deki amaç tp almamak kendi kendine gelin güvey olan sensin yani

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)