18-01-2018, Saat: 16:58
(18-01-2018, Saat: 09:39)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ırkınız sizden yardım isteyince geri çeviriyorsanız bu sizin sorununuzdur. Benden yardım isteniyor her dövüş, bende yardıma geliyor vurup gidiyorum . Size morok atan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Siz 6 a 2 dövüşte üstün olmanıza rağmen bile endarg salan birisiniz bana kendinizi anlatmayın.(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor
buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız
Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı? Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.