(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız
Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı? Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.