18-01-2018, Saat: 06:58
(Son Düzenleme: 18-01-2018, Saat: 07:00, Düzenleyen: Jigglypuff_kullanılmayan.)
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor(17-01-2018, Saat: 21:03)ayleke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 tane engardlı oyuncunun arkasına sığınıp 5-6 lvl de onur alanlarını gezen ırkınız az cesaretli olsun mabed mağara girsin de bizde sizin gibi 4 lvl lerden onur kasmayalım :a herşeyi geçiyorum kardeşim siz bana onur veriyomusunuz ? veriyorsunuz orası sesszilik platosu mu evet ben bana onur verene dalarım ağlamaya gerek yok
)
https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349 ek olarak savaş burdadır 2 lvl adam kesimide yoktur) adam bizi kesecekti ama heralde
1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız