17-01-2018, Saat: 19:11
(17-01-2018, Saat: 18:29)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...erver_id=0
göz fiyatlarının da ucuzlamasıyla endargı alan arkadaşlar platoda her dövüşte endarg salıp blokta takılıyor ne kadar kolay oluyor dimi böyle dövüşlerben savaslara girip endarg karşısında iksir içerken çok zevk alıyorum mesela. tabi binek atmak serbest ona bir lafım yok ama ciddi anlamda platoda onur alamıyoruz. Muazzam dövüşe giriyorum misal verdiğim hasar 5k aldıgım onur 500-800 falan cünkü morok ve binek kesiyoruz platoda. Bu konuda bilinçli oyuncu cok az malesef.
attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :