17-01-2018, Saat: 18:15
Com serverinde şu an hala var mı bilmiyorum ama günün belli saatlerinde ırkların savaşarak onur kasmaları için portallar açılıyordu. Orlufya görevinde 500 yıl geriye giden arkadaşlar yeri belki hatırlar. Orada (1-5) - (6-10) leveller kendi aralarında dövüşerek onur kasıyorlardı. Bu tarz bir şey getirilebilir onur kasılması için. Onur alanlarının sadece kırılmazlık esnasında hareketlenmesinin önüne geçip oyunu her an canlı tutabilecek bir uygulama olabilir.
Ama bu getirilirse kırılmazlıklar getirilmemeli diye düşünüyorum çünkü hafta içi her gün bu portala girip hafta sonu da kırılmazlıkta talaar yapacak bir sürü oyuncu olacak. Bu da 11 level açılmadan oyunun yarısının savaş uzmanı olup oyunun dengesinin bozulmasına neden olabilir.
Saygılarımla...
Ama bu getirilirse kırılmazlıklar getirilmemeli diye düşünüyorum çünkü hafta içi her gün bu portala girip hafta sonu da kırılmazlıkta talaar yapacak bir sürü oyuncu olacak. Bu da 11 level açılmadan oyunun yarısının savaş uzmanı olup oyunun dengesinin bozulmasına neden olabilir.
Saygılarımla...