17-01-2018, Saat: 17:20
(17-01-2018, Saat: 17:11)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH AŞKINA BIZIKLAtMAYIN OYUN KURALLARINI BU KADAR BASKI YAPMAYALIM OYUN YÖNETİMİNE
kurnazlığın bu kadarı da fazla.
1) Arenada anlaşmalı oluyor arena az dönüyor mabede uğrayan yok diye küre mabede alındı sayı düşürüldü sonuç arena hiç dönmüyor ağlayan ağlayana.
2) Satranç Taşları: piyon düşüyor sadece elimde 40 tane 50 tane var set toplanmıyor diye ağladık yönetim piyonla alımı açtı sonuç çift kömür set 45 altın dediğim zaman dolandırıcı oldum geçen gün tehdit edildim feo ya yazdıklarımı yayanlayacakmış arkadaş. revrat galmahar zermeh linge gidince 4-5 altın masrafım var. hesaplayın zararı set atmazsa eğer.
3) Kırılmazlık: oyunda donmalar kopmalar oluyor itemlerimiz kırılıyor diye yönetim tarafından iyi niyetle başlayan konu şimdi kırılmazlık gelsinde itemlerimiz kırıılmadan onur kasalıma dönüştü. yok böyle bedavacılık ne anladık oyunun verdiği zevkten "bilgisayar oyunlarında oyun hilesinin kodu kaçtı biliyonmu" aha buna dönüştü bu kırılmazlık.
6) şimdide sessizlikte morok ve binek atılması. her iki tarafında kullandığı muazzam olmaya yakın atılması konusu. atmazsan atmam? yada atarsam neyle karşılarım? bırakında bu soruları içimizde yaşayalım sessizliğe gitmenin bedeli olsun. bedelsiz onur kasmanın ne anlamı kalıyor heyecan vermeyecekse neden oynayalım ne anlamı kalıyor.
Şimdi bu yazdıklarım işimize gelmeyecek biliyorum ama öz eleştiri yapmaz isek sonuç hep kötüye gidiyor yazdıklarım yanlış ise söyleyin.
onur hiç kasılmıyor hiç anlatamıyorum herhalde bunları kendi aramızda halletmemiz gerekiyorda anlaşamıyoruz neymiş efendim istediğimi yaparım bunu diyenler zamanında onurunu kasmış kişilerdir arkasını hiç düşünmeden oynayanlar var bu oyunda onlar yüzünden biz nasıl kasıcaz onurumuzu