10-01-2018, Saat: 19:56
(Son Düzenleme: 10-01-2018, Saat: 19:59, Düzenleyen: Aylak BakkaL.)
Şahsen anahtarlık ve kupa mantıklı olur ben mousepad kullanan birisi olmadığım için dahil etmedim ama diğer oyuncuların hoşuna gidebilir tabi ki, fakat kupayı evimde görebilecek birisi yok daha doğrusu evime gelen giden yok
ama anahtarlık dışarıda bir nebze de olsa dikkat çekebilir.. Onun dışında eğer tavsiyeler ve öneriler dikkate alınacaksa bir tavsiye vermek isterim.. Şu anda popüler sosyal medya platformlarında ve oyun tanıtıcı abone sayıları yüksek gamer (mümkünse youtubeda) karşılıklı anlaşarak oyun tanıtımı yapılabilir.. Ben kendim için söylüyorum tesadüfen denk geldim Tr serverına. İng serverında taşınan hesaptaki bir arkadaşım söyledi açıldığını ve öyle başlamış oldum. Tabi bu server açıldıktan 1 sene sonra oldu
onun dışında; oyun ismi vermeyeceğim ama mobil veya bilgisayardan köy kurup 1-2 saat bina yükseltmeyi bekleyen strateji oyunlarına reklam verebilirsiniz.. Buna benzer bir kaç örnek vereyim.. Bir kaçç oyunda denk gelmiştim, oyuna gerçek para ile yüklenerek elde edilebilecek (bkz. pırlanta) gibi değerli nesneleri reklam aracılığıyla diğer oyunlarla anlaşarak;
İşte Dragon wars adlı oyunda 3 levele gelene X Liralık oyun parası hediye tarzı reklamlarla oyuncuyu alıştırıp veya yönlendirme ile geniş kitlelere ulaşmak mümkün.. Veya işte Dragon Wars adlı oyunda 3 Levele gelen kişilerin bina yapım süreleri 1 gün kısaltılacaktır benzeri (çünkü bazı binaların yapımı 7 gün sürebiliyor) şeylerde olabilir..
Bir diğer önerim ise refeerer mevzusu. Ödüller arttırılmaya veya daha da cezbedici hale getirilme yoluna gidilirse biraz daha etkili olur zannımca. Tabi ki bunlar birer öneri, belki aklınızda daha güzel fikirlerde olabilir bunlarada açığız yeterki aktif kitlede bir artışa gidilsin
işe yarayacağını düşünüyorsanız biz kupa da alırız anahtarlıkta.. Maksat oyun renklensin, can gelsin..

İşte Dragon wars adlı oyunda 3 levele gelene X Liralık oyun parası hediye tarzı reklamlarla oyuncuyu alıştırıp veya yönlendirme ile geniş kitlelere ulaşmak mümkün.. Veya işte Dragon Wars adlı oyunda 3 Levele gelen kişilerin bina yapım süreleri 1 gün kısaltılacaktır benzeri (çünkü bazı binaların yapımı 7 gün sürebiliyor) şeylerde olabilir..
Bir diğer önerim ise refeerer mevzusu. Ödüller arttırılmaya veya daha da cezbedici hale getirilme yoluna gidilirse biraz daha etkili olur zannımca. Tabi ki bunlar birer öneri, belki aklınızda daha güzel fikirlerde olabilir bunlarada açığız yeterki aktif kitlede bir artışa gidilsin

-
-
-
https://i.imgyukle.com/2020/05/01/rICsas.png
-
-
https://i.imgyukle.com/2020/05/01/rICsas.png