04-01-2018, Saat: 23:11
(04-01-2018, Saat: 19:36)kral20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar herkese 3 leveldeki 5. zafer jetonunu görevini bitirmek iiçin ççantada 10 adet olması mı gerekli ? mentör arkadaşa sorduğumda ben farklı farklı günlerde vermiştim çanta otomatik sayıyor ilk 5. jetonu verdiğin günden itibaren demişti ama emin olamadım ben 1 adet verdim çantamdan 5. jetonu umarım 1 jetonum uçup gitmemiştir boşa mentör arkadaşda sıkıntı olmaz ben 1 er 1 er verdim 21 gün içinde kabul etmişti ama senin için rahat etmicekse 10 tane olunca ver çantanda sonuçta vericeksin farklı günlerde olursa da birşey olmaz demişti.
konuyla ilgili kesin cevap verebilicek varmı çanta otomatik sayım yapıyor mu jetonu adama versek bile yoksa çantada 10 adet 5. zafer jetonu bulunmasımı gerek agudarın sayılması için ?
Şimdi çok sevgili arkadaşlar konuyu tekrar hortlatmış gibi olcam ama
arkadaşım agudar görevlerini açtıysan eğer 10 jetonu farklı seferlerde 21 günde tamamlasan bile görevin tamamlanır dedi yani koruyucuya 10 jetonu 10 farklı günde bile versem 21 günde olur dedi.
muhafız arkadaş olmaz çantanda 10 tane şart diyor olması gerek diyor tek seferde vereceksin diyor.
Mentör arkadaş çanta otomatik sayım yapar ilk jetonu verdiğin günden itinaren 21 günde verceksin dedi sonuçta ha aynı gün 10 vermişsin ha 20 günde 10 vermişsin dedi... yani kesin bir cümle koyacak birisi varmı şuraya benim agudar görevlerim açık jetonu direk görev jetonu olarak veriyorum yani .. daha dorusu 1 tane verdim de emeğim boşa gitmesin 1 jeton 10 altına patlıyor bize... ortada çok fena bilgi karışıklığı var mağdur olan biziz başkalırda olmasın ...

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)