(04-01-2018, Saat: 20:04)Aylak BakkaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-01-2018, Saat: 19:44)R00T Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazır konusu açılmışken şu arenaya biraz gelin gözünüzü seveyim günde 12 saat oyundayım yine sıra gelmiyor. Bir etkinlik falan yapılsın en azından her hafta mağaraya talaara etkinlik yapılıyor arenaya da teşvik lazım yoksa girmiyor kimse.Kan akımı için 3 gün sırada beklediğimi biliyorum.
Katılıyorum :rena dönmüyor doğru düzgün..
Ayrıca oyunda bilgi eksiklikleri veya bilgi yanlışları var.. Görevlerin açıklamaları yeterli değil.. 10 Adet jetonu verecekmiyiz vermeyecekmiyiz sağdan soldan duyduğumuz bilgilerle aklımız karışıyor kimimiz veriyor kimimiz korkuyor veremiyor.. Zaten arena 8 saate 5 tane attığımız zaman zevkten dört köşe oluyoruz, üstüne bide yanlış bilgilendirme ile jetonlar çöpe gidiyor bir nevi..
3 Level insanlar arenaya gelin bu arada..
katılıyorum arena sayısı çok az... online 3 level var 10-15 tane en az ama kimse arena gelmiyor nedense... yanlış düşünüyorlar...Vallahi ticket sistemi kapalı admine pm attım bakalım inşallah jetonu geri verirler 1 jeton bile o kadar önemli ki çünkü arena yok ortada

rena dönmüyor doğru düzgün..![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)