Tabii bu işi şöyle de karikatürize edebiliriz. Arada gülmek de lazım tabii böyle durumlarda. Hep ciddi olmamız beklenmesin. Karikatürlerden sahneler şu şekilde.
-- Ne admini Bug bey, bu yaratık böyle kesiliyor başka nasıl kesilir ki, bize büyüklerimiz böyle öğretti.
-- Kaç kaç kaç kaç admin geldi alt-f4 yapın.
-- Abi hanlığı araştırıyorlarmış çıkın hanlıktan.
-- Kedi uzanamadığı çiğere mundar demiş, onlar da bulup kullansaymış bug. Bug kullanımını da biz mi öğreteceğiz.
-- Dur şu hayranı da yapayım da öyle banlasınlar ondan sonra bu hayranı da yapamadım demem.
-- Hatalı yazmasalarmış ben kabul etmem benim işime ne geliyorsa onu anlarım ben.
-- Beyler şimdi ben foruma yazmayım kendiniz yazmış gibi yazın yazdıklarımı.
-- Hanlık toplanın forumda tek kale maç var bu işten yırmak için admine yüklenecez hepimiz. Pirim yapmak lazım.
-- Ne admini Bug bey, bu yaratık böyle kesiliyor başka nasıl kesilir ki, bize büyüklerimiz böyle öğretti.
-- Kaç kaç kaç kaç admin geldi alt-f4 yapın.
-- Abi hanlığı araştırıyorlarmış çıkın hanlıktan.
-- Kedi uzanamadığı çiğere mundar demiş, onlar da bulup kullansaymış bug. Bug kullanımını da biz mi öğreteceğiz.
-- Dur şu hayranı da yapayım da öyle banlasınlar ondan sonra bu hayranı da yapamadım demem.
-- Hatalı yazmasalarmış ben kabul etmem benim işime ne geliyorsa onu anlarım ben.
-- Beyler şimdi ben foruma yazmayım kendiniz yazmış gibi yazın yazdıklarımı.
-- Hanlık toplanın forumda tek kale maç var bu işten yırmak için admine yüklenecez hepimiz. Pirim yapmak lazım.